Müge Anlı'da aranan Mervenur Polat'ın cesedini paketleyip kurye ile gönderdi

Müge Anlı'da aranan Mervenur Polat'ın cesedini paketleyip kurye ile gönderdi. Günlerdir Müge Anlı'nın aradığı 5 yaşında bir çocuk annesi olan Mervenur Polat'ın cesedini paketleyip baba evine kurye ile gönderdiler. Mervenur Polat cinayetinin detayları haberimizde.

Müge Anlı’da bir cinayet daha aydınlatıldı. Mervenur Polat ölü olarak blundu. 20 yaşındaki Mervenur Polat altı aydır kayıptı. Acılı aile Mervenur Polat’ı aramak için Müge Anlı’dan yardım istemişti. Cinayet şüphelisi  Cüneyt’i gören bir vatandaşın ihbarı üzerine Antalya polisi harekete geçti. Yakalanan Cüneyt gözaltına alındı. Bu cinayet davası ile ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Kuryenin de gözaltına alındığı cinayetin detayları araştırılıyor. 

20 yaşındaki Mervenur Polat nasıl öldü?

Müge Anlı’da aranan Mervenur Polat babasının apartmanına öldürüldükten sonra paketlenip, kurye ile babasının evine gönderildi. Bir süredir apartman boşluğunda olan ceset altı ay sonra bulundu. Mervenur’un cesedi otopsi işlemleri için kaldırıldı.  

Müge Anlı'da aranan Mervenur Polat'ın cesedini paketleyip kurye ile gönderdi

Müge Anlı’da Mervenur Polat olayı nedir?

Müge Anlı’nın araştırdığı Mervenur Polat olayı nedir araştırılıyordu. 20 yaşındaki bir çocuk annesi olan Mervenur Polat 19 Ekim 2020 günü madde almak için gittiği bir iş hanından sonra bir daha bulunamadı. Gittiği iş hanında ne gördüğü ve başına ne geldiği araştırılıyor.

Müge Anlı'da aranan Mervenur Polat'ın cesedini paketleyip kurye ile gönderdi

Bugün ki yayına katılan Mervenur Polat’ı en son gören kişiler İbrahim Halil Şahin, Ferdi Tanrısevdi ve 32 yaşındaki Gökhan Hamurcu’nun 20 yaşındaki kıza o gün ne olduğu hakkında sorular soruldu. İş hanında tecavüze uğramış olabileceği iddialarının da ortaya bu korkunç olayda Mervenur Polat’ın cinayete kurban gittiği şüpheleri ortaya çıkıyor.

Müge Anlı'da aranan Mervenur Polat'ın cesedini paketleyip kurye ile gönderdi

En son iş hanına girdiği sırada Mervenur’u ağlarken ve yanında Cüneyt isimli biri ile gören Gökhan H. Kortuğu için balkondan atladığını söyledi. Gökhan Hamurcu Müge Anlı’ya “Mervenur ile birlikte belki beni de öldürecekti” dedi. 20 yaşındaki kızın başına ne geldiği ve nerede olduğu merak ediliyor. Ardından kısa süre sonra Gökhan Hamurcu "Öldürebileceğini tahmin etmedim" dedi. Gökhan Hamurcu'nun ne sakladığı merak ediliyor.

Müge Anlı'da aranan Mervenur Polat'ın cesedini paketleyip kurye ile gönderdi ile ilgili etiketler Müge Anlı Kadın Cinayeti Mervenur Polat ne oldu? neden öldürdü bulundu mu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.