Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu çifti Cumartesi evleniyor! Müge Anlı ile Tatlı Sert final yapıyor!

Ve sonunda Müge Anlı’nın düğün tarihi belli oldu. Pazartesi günkü ilk programda evleneceğini resmen açıklayan Müge Anlı’dan hayranlarını da birde kötü haber geldi. Cumartesi günü nikah masasına oturacak olan ünlü ismin Müge Anlı ile Tatlı Sert programının final yapacağı iddia edildi.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, 20 Haziran tarihinde evleneceğini programın canlı yayınında hem stüdyodaki izleyiciler ile hem de ekran başında kendisini bekleyenlere açıkladı.

Gündeme bomba gibi düşen evlilik haberi sonrasında Müge Anlı’nın hayatını birleştireceği kişinin de İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğu ortaya çıktı. Çiftin nikah tarihleri de kısa süre içerisinde belirginlik kazandı.

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu çifti Cumartesi evleniyor! Müge Anlı ile Tatlı Sert final yapıyor!

Son gelen haberlerde Müge Anlı’nın yakın dostları olan Zahide Yetiş ve Zuhal Topal’ın da katılmış olduğu bir kına gecesi organizasyonu düzenlediği iddialar arasında yer aldı. Sade ve gösterişten uzak bir düğün töreni yapacak olan Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu çiftinin 25 Haziran Cumartesi günü nikah masasına oturacakları ifade edildi.

Daha öncesinde yeni sezona evli olarak gireceğini söyleyen Müge Anlı’nın programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkında da ilginç bir iddia ortaya atıldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonda olmayacağı ve final yapacağı iddia edildi.

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu çifti Cumartesi evleniyor! Müge Anlı ile Tatlı Sert final yapıyor! ile ilgili etiketler Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.