Müge Anlı ile Gücümüz Yeter başladı!

Müge Anlı ile Gücümüz Yeter 11 Mart izle! Gündüz kuşağının reyting rekortmenlerinden biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı yeni projesi Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programı ile seyircilerin karşısına çıkıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının hemen ardından yayınlanan Müge Anlı ile Gücümüz Yeter rağbet görmeye devam ediyor. İşte, Müge Anlı ile Gücümüz Yeter 11 Mart canlı izle! Programın konusu nedir? Detaylar haberimizde..

Müge Anlı ile Gücümüz Yeter 11 Mart izle! Her Çarşamba ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programından sonra yayınlanacak olan Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programı ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Programı izlemek isteyenler arama motorlarından araştırılma yapmaya devam ediliyor. Programın içeriğini merak ediliyor. Keyifli program her Çarşamba saat 12.55'de yayınlanmaktadır. İşte, Müge Anlı ile Gücümüz Yeter 11 Mart canlı izle! Programın konusu nedir? Detaylar haberimizde..

MÜGE ANLI İLE GÜCÜMÜZ YETER 11 MART CANLI İZLE!

MÜGE ANLI İLE GÜCÜMÜZ YETER PROGRAMININ KONUSU NEDİR?

"Müge Anlı ile Gücümüz Yeter" programının ilk bölümü 19 Şubat Çarşamba günü ATV Ana Haber sonrasındaki özel yayınıyla izleyicilerle buluştu. İlk bölümü atv ve Finish yöneticileri Müge Anlı ile birlikte Çırağan Sarayı'nda izledi. Program tüm kategorilerde ilk 10'a girerek büyük bir başarıya imza attı. İzleyiciler sosyal medyada da programdan övgüyle söz ettiler.

Araştırmalara göre iş gücüne katılmamış kadınların yarısından fazlası iş aramamalarına gerekçe olarak ev işlerini gösteriyor. Bu duruma çözüm bulmak üzere hayata geçirilen projenin çıkış noktasını "Hayatımız ev işleriyle uğraşarak geçiyor. Buna dur demek bizim elimizde. Hadi mutfaktan çıkın, başarmak üzere harekete geçin. Çünkü hayallerimizi gerçekleştirmeye, dünyamızı güzelleştirmeye GÜCÜMÜZ YETER" sözleriyle ifade eden Müge Anlı, iş fikri ya da projesi olan kadınları GucumuzYeter.com adresindeki başvuru formunu doldurmaya çağırıyor.

HANGİ GÜNLER YAYINLANACAKTIR?

 

Her hafta Çarşamba saat 12.55’te ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert’in ardından yayınlanacaktır.

 

Müge Anlı ile Gücümüz Yeter başladı! ile ilgili etiketler Müge Anlı ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayın canlı izle 2020 ATV canlı yayın ATV yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.