Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? 2 Ocak FOX TV yayın akışı! Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman?

Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Mucize Doktor, bu akşam eski bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünün ekranlara gelmemesi sonrasında, 2 Ocak Fox TV yayın akışı araştırılmaya başlandı. Mucize Doktor'un yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? 2 Ocak FOX TV yayın akışının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmayacak. Başrollerinde; Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Uysal ve Hazal Türesan'ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.  Dizinin yeni bölümünün ekranlara gelmemesi sonrasında, 2 Ocak Fox TV yayın akışı araştırılmaya başlandı. Mucize Doktor'un yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? 2 Ocak FOX TV yayın akışının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

MUCİZE DOKTOR BU AKŞAM NEDEN YOK?

Mucize Doktor dizisi yılbaşı haftası olması sebebiyle bu akşam yeni bölümü ekrana gelmeyecek. Mucize Doktor dizisinin 16. bölümünü kaçıranlar için Mucize Doktor yanınlanan son bölümü ile tekrardan izleyici ile bu akşam buluşacak.

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Mucize Doktor yeni bölüm yayın tarihi belli oldu. Mucize Doktor 17. yeni bölümüyle 9 Ocak 2020 Perşembe günü 20:00'de ekrana gelecek.

MUCİZE DOKTOR 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Mucize Doktor 17. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mucize Doktor 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinden izleyebilirsiniz.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Balo gecesi Ali’yle dans ettikten sonra Nazlı, sonunda, ona karşı hisleriyle yüzleşmek zorunda kalır. Ama bu herkes için göründüğünden çok daha zor bir iştir. Ali, Nazlı’daki tavır değişimine bir anlam veremez ve bocalamaya başlar. Bir de üstüne Nazlı’ya beklenmedik bir talip çıkınca iş iyice içinden çıkılmaz hale gelir. Diğer tarafta Beliz, Ferman’dan bir an önce ayrılma ve hayatının o kısmını geride bırakma peşindedir. Ama ayrılık hiç de Beliz’in sandığı kadar pürüzsüz değildir. Vakalar süratle sonuçlarına tırmanır ve hastanedeki diğer çiftler de birbirleri ve hisleriyle yüzleşirken Nazlı bir seçim yapmak zorunda kalır. Ve başına ne geldiğini anlayamayan Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya gelir.

MUCİZE DOKTOR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Mucize Doktor dizisi, İstanbul'un Pendik ilçesinde yer alan özel bir hastanede çekiliyor.

Dizide kullanılan 'Berhayat Hastanesi' diziye uyarlanmış olup, hastanenin gerçek adı farklıdır.

Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? 2 Ocak FOX TV yayın akışı! Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Fox TV 2 Ocak Mucize Doktor mucize doktor neden yok mucize doktor bu akşam var mı mucize doktor yeni bölüm ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.