Mübaşir 7. kattan atlayarak yaşamına son verdi

Bakırköy Adliyesi'nde bugün dehşete düşüren bir olay yaşandı. 24. İş Mahkemesi'nde mübaşir olarak çalıştığı belirtilen R.E.Y. 7. kattan atlayarak canına kıydı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada R.E.Y.'nin bir süredir kronik psikolojik sorunlar yaşadığı kaydedildi. R.E.Y.'nin tayin istediği ve kabul edilmemesi nedeniyle intihar etmiş olabileceği öne sürüldü.

Korkunç olay Bakırköy Adalet Sarayı'nda saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Adliyede mübaşir olarak görev yapan R.E.Y. 7. kattan kendisini boşluğa bıraktı.

Adliyeye gelen sağlık görevlileri, 24. İş Mahkemesi mübaşiri olan R.E.Y.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Mübaşir 7. kattan atlayarak yaşamına son verdi

Adliye personelinin intiharına ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:

"Bakırköy Adliyemizde mübaşir olarak görev yapmakta olan R.E.Y. bugün saat 13.00'te adliyemizin 7. katından atlayarak intihar girişiminde bulunmuştur. Olay yerine gelen 112 Acil personeli tarafından hayatını kaybettiği tespit edilmiştir. Personelimizin bir süredir kronik psikolojik rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekte olduğu anlaşılmıştır. Adalet teşkilatımız adına personelimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Mübaşir 7. kattan atlayarak yaşamına son verdi - Resim : 2

 

Mübaşir 7. kattan atlayarak yaşamına son verdi ile ilgili etiketler Cumhuriyet Başsavcılığı İntihar Bakırköy Adliyesi mübaşir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.