MSB, PKK, FETÖ ve DEAŞ mensubu oldukları belirlenen şüphelilerin yakalandığını duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından, Türkiye'den Yunanistan ve İran'a 9, Suriye’den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişi yakalandı. Şüphelilerin; PKK/KCK/PYD/YPG, FETÖ ve DAEŞ terör örgütü mensubu olduğu öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından Türkiye'den Yunanistan ve İran'a 9, Suriye’den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişinin yakalandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklaması şu şekilde;

"Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan ve İran'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 kişi ile Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 4'ünün PKK/KCK/PYD/YPG, 2'sinin FETÖ ve 1'inin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."

MSB, PKK, FETÖ ve DEAŞ mensubu oldukları belirlenen şüphelilerin yakalandığını duyurdu ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı PKK DEAŞ PYD Suriye
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.