MOSSAD ŞEFİNİN TEHDİTLERİ İNGİLİZ BASININDA: KİMİ, AİLESİYLE TEHDİT ETTİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde, İsrail'in füzeli saldırılarında ABD imzasını, MOSSAD şefinin başsavcıya tehditlerini ve Afrika liderinin MOSSAD’a yardımını, Suriye’deki korsan seçim hazırlığında PKK'nın Rusya ve Esad'ı ikna çabasını masaya yatırdı.

''KÜREK'İ ABD'NİN KULLANIMINA KAPATMAMIZ GEREKİYOR''

Bozkurt, ''ABD'yi incirlik'ten defetmemiz lazım. Bunların dilini kopartacak olan budur. Kürecik'i ABD'nin kullanımına kapatmamız gerekiyor.

''MOSSAD UCM SORUŞTURMASINI ENGELLEMEK İİIN ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİNİ İHLAL, ŞANTAJ, TEHDİT GİBİ AŞAĞILIK YÖNTEMLERE BAŞVURMUŞ''

MOSSAD, başsavcıya 'Bu işlere devam edersen sen ve ailen ölürsünüz' demeye getiriyor. Üstüne başka aşağılık taktikler uyguluyor. Tehdit başarısız olmuş ama baskıyı bir yıl devam ettirmişler. Kohen UCM soruşturmasını engellemek için özel hayatın gizliliğini ihlal, şantaj, tehdit gibi aşağılıkm yöntemlere başvurmuş. Aileyi hedef almış. Ailenin gizli kayıtlarını kayda almış. UCM'nın o dönemki başsavcısına itibar suikastlari yöneltmiş. Her şeyi denemişler. Özel görüntüleri yaymakla tehdit etmişler. MOSSAD tehditler savururken Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin eski cumhurbaşkanı da yardım etmiş. İsrail'i ABD ile birlikte gömmek gerekiyor. ABD emperyalizmini yıkarsak İsrail'i yok edebiliriz.

''ABD İLE PKK, SURİYE VE RUSYA'DAKİ TÜRKİYE KARŞITLIĞI ÜZERİNDEN BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYOR''

ABD ile PKK, sözde terör devletine adım adım ilerleme planını devreye soktu. İleride Türkiye, Rusya ve Suriye ile anlaşırsa onları ezeceğinden korkuyor. Suriye ve Rusya'daki Türkiye karşıtlığı üzerinden bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Devlet Bahçeli'nin dediği gibi Türkiye, bölgede Rusya ve Şam ile diyaloğu artırmalıdır.'' değerlendirmesin bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

MOSSAD ŞEFİNİN TEHDİTLERİ İNGİLİZ BASININDA: KİMİ, AİLESİYLE TEHDİT ETTİ? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun MOSSAD İsrail Afrika ajan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.