Monster Notebook yaz indirimi başladı! Hangi bilgisayar, ne kadar? İndirimli oyun bilgisayarları!

Türkiye’nin oyun bilgisayarı Monster Notebook yaz mevsimini oyun fırsatına çeviriyor. Monster Notebook yaz indirimi başladı! Hangi bilgisayar, ne kadar? İşte oyun bilgisayarları! Detaylar bu haberde...

Oyun bilgisayarı Monster Notebook yaza özel indirimleriyle bu sıcak günleri oyun fırsatına çeviriyor. Monster Notebook yaz indirimi başladı! Hangi bilgisayar ne kadar? Oyun bilgisayarları! Ayrıntılı bilgileri haberimizde sizin için derledik.

Monster Notebook yaz indirimi başladı! Hangi bilgisayar, ne kadar? İndirimli oyun bilgisayarları!

Türkiye’nin oyun bilgisayarı Monster Notebook sıcak yaz mevsimini evinin konforunda oyun oynayarak geçirmek isteyenler için cazip bir kampanya başlattı. Seçili ürünlerde yaza özel cazip indirimler oyuncuları bekliyor.

Her Bütçeye Göre Oyun Bilgisayarları
Monster Notebook’un yaz kampanyasında 40’tan fazla ürün yer alıyor. Firmanın zaman içerisinde kullanıcılardan gelen geri bildirimleri ve istekleri gözeterek oluşturduğu modeller arasında her ihtiyaca ve bütçeye yönelik bir oyun bilgisayarı bulmak mümkün. Modellerin donanımı ihtiyaca göre farklılık gösterse de Monster’ın yüksek performansı her zaman sabit.

Monster’ın oyun bilgisayarlarının yüksek performanslı olmasının sebebi ise firmanın modellerini oluştururken donanım piyasasındaki en yeni ürünleri ve teknolojileri tercih etmesi. Yaz kampanyasında indirimli olarak satışa sunulan tüm oyun bilgisayarları 7. ve 8. nesil Intel® Core™ i5 veya Core™ i7 işlemciler, NVIDIA® GTX 10 serisi ekran kartları ve yüksek hızlı RAM modülleri kullanıyor. Üstelik başka hiçbir notebook markasında olmayan özelleştirme seçeneği sayesinde arzu edilen modele bellek, HDD ve SSD ekleyerek performansı daha üst noktalara taşımak da mümkün.

Üstün Satış Sonrası Desteği
Kullanıcı memnuniyetine ve güvenilirliğe daima önem veren Monster’ın tüm modelleri 2 yıllık garanti ve ömür boyu ücretsiz bakım hizmetiyle birlikte geliyor. Ayrıca marka kullanıcıların çalıştıramadığı bir oyun olması durumunda satıştan sonraki 15 gün için koşulsuz iade garantisi de sunuyor.

Kampanya hakkında daha fazla bilgi edinmek ve indirimdeki tüm modelleri görmek için monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html adresini ziyaret edin.

MONSTER NOTEBOOK
2005 yılında piyasaya girişiyle birlikte dizüstü bilgisayar dünyasında yüksek performansıyla çığır açan ve yepyeni bir standart sunan Notebook Canavarı Monster, son 13 yılda birçok ilke imza atmıştır.


Monster, İş İstasyonları Serisi (Workstation) ve Oyun Serisi (Gaming) olmak üzere iki kategoride dizüstü bilgisayar üretimi gerçekleştirmektedir. Oyun tutkunlarının masaüstü bilgisayar tabusu ilk kez Monster Notebook ile yıkılmış ve “oyun bilgisayarı” konsepti notebook dünyasına Monster sayesinde taşınmıştır.


Yüksek hız, kapasite ve performans açısından üstün bir teknoloji sunan Monster Notebook, oyun tutkunları kadar mimarlar, grafik tasarımcılar gibi kapasiteye ve performansa ihtiyaç duyan farklı profillerdeki meslek gruplarının da kısa zamanda gözdesi haline gelmiştir.


2005 yılından bu yana kullanıcılarına farklı bir iş ve oyun deneyimi yaşama olanağı veren Notebook Canavarı, bunu yüksek kapasiteye ve performansa sahip SSD ya da sabit diskler, yüksek kapasiteli ve performanslı bellekler ve yine yüksek performansa sahip ekran kartlarıyla gerçekleştirmektedir. Daha ayrıntılı bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz.

Monster Notebook yaz indirimi başladı! Hangi bilgisayar, ne kadar? İndirimli oyun bilgisayarları! ile ilgili etiketler monster notebook oyun bilgisayarı yaz indirimi hangi bilgisayar ne kadar?
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.