Monaco - Trabzonspor maçı sonrası Abdullah Avcı'dan sert mesaj: Kendi oyuncumu sorgulayacağım

UEFA Avrupa Ligi'nde Monaco'ya deplasmanda 3-1 mağlup olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı, "Bu şekilde kırmızı kart görmemiz doğru değil. Kalemize gelen ilk top gol oldu. 45+'da yediğimiz penaltı ile 2-0 mağlup şekilde soyunma odasına gittik." dedi.

Avrupa Ligi'nde Monaco'ya deplasmanda 3-1 mağlup olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

İŞTE AVCI'NIN SÖZLERİ:

''Bu şekilde kırmızı kart görmemiz doğru değil. Kalemize gelen ilk top gol oldu. 45+'da yediğimiz penaltı ile 2-0 mağlup şekilde soyunma odasına gittik.

Soyunma odasına 1-0 mağlup gitsek, çok daha farklı bir oyun oynayabilirdik. Bu seviyede 11'e 10 oynamak çok kolay değil. 3 maç daha var, iyi şekilde çıkacağımıza inanıyorum. Yarından itibaren lige hazırlanacağız.

Şuan itibariyle önümüzdeki Monaco maçını değil, 4 gün sonraki lig maçını düşünüyoruz. Hepsine parça parça hazırlanacağız. Son 3 maçın 2'si kendi evimizde.

Taraftarlarımız bugün çok pozitif mesajlar verdi. Onlara teşekkür ediyorum. Hakemlerle ilgili en ufak bir lafım yok. Verdiği kararlar çok doğruydu. Kendi oyuncumu sorgulayacağım. Bununla ilgili de bir toplantı yapacağız.''

Monaco - Trabzonspor maçı sonrası Abdullah Avcı'dan sert mesaj: Kendi oyuncumu sorgulayacağım ile ilgili etiketler Monaco Trabzonspor Abdullah Avcı UEFA Avrupa Ligi Grup maçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.