Mojito nasıl yapılır? Küba'nın ulusal kokteyli mojito tarifi...

Mojito nasıl yapılır sorusu, Küba'da hala tartışmalara neden olan bir durumdur. En iyi mojito kokteyli yapmak için birbirleriyle yarışanlar sadece Kübalılar değildir tabi. 1920'lerde Küba'nın ulusal kokteyli ilan edilmiştir. Özünde misket limonu içerek bu ferahlatıcı içeceğin tarifini sizler için hazırladık. İşte mojito kokteyli tarifi

Mojito nasıl yapılır? Küba'nın ulusal kokteyli mojito nasıl hazırlanır? Serinlik garantili bu Küba kokteylinin hazırlanışı birçok kez mojito nasıl hazırlanır sorularına neden olmuştur. Yaz mevsimlerinin başlarında hiç sekmez mojito kokteylinin tarifi konusunda ihtilaflar oluşur.

Dünyanın birçok şehrinde de en iyi mojito nasıl yapılır, en iyi mojito nerede içilir soruları arkadaşlar arasında sıkça sorulur. Mojito kokteylini evinde hazırlamak isteyenler de internet ve sosyyal medyada mojito hazırlamanın püf noktalarını araştırıyor.

MOJİTO NASIL YAPILIR?

Mojitonun içinde genel olarak rom içkisi kullanılır.

Yeşil limonu halka halka dilimleyin. Nane yapraklarını kullanacağınız servis bardağına alın.

Yeşil limon dilimlerini ve esmer şekeri ekleyin. Nane, limon dilimleri ve toz şekeri ezerek aromalarının karışmasını sağlayın.

Bu karıştırma işlemini tahta bir tokmak veya kaşıkla yapın çünkü demir kaşık asidite oranını bozacaktır.

Bardağın yarısını kırık buzlarla doldurun. Rom ve maden suyunu ekleyip, karıştırdıktan sonra servis edin. Nane yaprakları ve lime dilimleri eşliğinde ağız kısmını esmer şeker ile kapladığınız ince uzun bardaklarda ikram ediniz.

Mojito nasıl yapılır? Küba'nın ulusal kokteyli mojito tarifi... ile ilgili etiketler Yemekteyiz mojito nasıl yapılır mojito kokteyli nasıl hazırlanır misket limonu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.