Mohamed Salah’ın ‘Firavun’ kramponları!

Liverpool'un Mısırlı dünyaca ünlü yıldızı Mohamed Salah'ın kramponları, British Museum'da antik Firavun heykelinin yanında sergilenmeye başladı. Mohamed Salah, bu sezon o kramponlarla İngiltere Premier Lig'in en golcü futbolcusu olmayı başarmıştı.

İngiltere Premier Lig’de Liverpool forması ile inanılmaz bir performans sergileyen ve 32 golle ‘Gol Kralı’ olmayı başaran Mısırlı yıldız Mohamed Salah’ın kramponları müzelik oldu. İngiltere’deki British Museum’da antik Firavun heykellerinin yanına Mohamed Salah’ın kramponları da konuldu. Mohamed Salah’ın tarihe geçtiği sezon giydiği kramponlar, 5 bin yıllık Firavun heykelinin yanında sergilenmeye başladı.

Konu ile ilgili konuşan müzenin Antik Mısır ve Sudan Sorumlusu Neal Spencer “Mohamed Salah’ın kramponları günümüz Mısır’ını yansıtıyor. Üstelik İngiltere’de başardığı ‘Gol Krallığı’, kramponların global bir anlam taşımasını da sağlıyor. Mısır Milli Takımı ile Dünya Kupası’na gidecek olan Mohamed Salah’a, ülkesinde ‘Firavun’ lakabı takıldı. Kramponlar, bizim yeni projemiz olan, Mısır’ın 20. ve 21. yüzyılına ışık tutan objelerden biri olarak müzede yer alıyor” dedi.

Mohamed Salah, Liverpool forması altında bu sezon çıktığı 51 resmi maçta 44 gole imza atarken, 16 da asist yaptı. Mohamed Salah, Mısır’ın Rusya’da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası’na katılmasına da büyük katkı sağladı.

Mohamed Salah’ın ‘Firavun’ kramponları! ile ilgili etiketler salah
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.