MOGAN kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

Mogan Enerji, SPK tarafından onay alarak halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren ayrıntıları merak ediliyor. Bu çerçevede, 'MOGAN halka arz' veya 'Mogan enerji halka arz ayrıntıları' gibi konu başlıkları araştırılıyor Peki, MOGAN kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? Detaylar haberimizde...

MOGAN (Mogan Enerji), Sermaye Piyasa Kurulu'nun (SPK) onayını alarak halka arz sürecine başlıyor. Şirketin halka arz detayları ve planları, yatırımcıların ve piyasa takipçilerinin merakla beklediği konular arasında.Peki, Mogan kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte ayrıntılar...

MOGAN kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

MOGAN HALKA ARZ NE ZAMAN? MOGAN TOPLAMA İŞLEMLERİ NE ZAMAN BİTECEK?

Türkiye'nin lider yenilenebilir enerji yatırımcıları arasında bulunan Mogan Enerji, Borsa İstanbul'da halka arz olacak. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan halka arz süreci, 28-29 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde üç gün boyunca talep toplanacak.

MOGAN NE ŞİRKETİ?

Mogan Enerji'nin mevcut portföyü, coğrafi olarak Karadeniz, Akdeniz, Ege, Marmara ve İç Anadolu bölgelerinde bulunan elektrik enerjisi üretim santrallerini kapsıyor. Şirketin enerji üretim tesisleri arasında jeotermal (JES), hidroelektrik (HES) ve rüzgar enerjisi (RES) alanlarında faaliyet gösteren santraller bulunuyor.

MOGAN HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ

Mevcut sermayesini artırmak amacıyla gerçekleştirilecek halka arzda, 2,23 milyar TL olan mevcut sermayenin bedelli artırımı sırasında oluşan 210 milyon 108 bin TL pay, halka arz edilecek. Bu kapsamda, şirketin halka açıklık oranı yüzde 10,76 olacak.

MOGAN HİSSE FİYATI NE KADAR?

Halka arz fiyatı 1 TL nominal değerli paylar için 11,33 TL sabit fiyat üzerinden belirlenmiş durumda. TSKB ve İş Yatırım Menkul Değerler'in aracılık edeceği halka arzda toplam 262 milyon 635 bin TL payın satışı gerçekleştirilecek. Bu paylardan yüzde 80'i yurt içi bireysel yatırımcılara, yüzde 20'si ise yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edilecek.

MOGAN ENERJİ HİSSE KODU NE? MOGAN HANGİ BANKALARDA İŞLEM GÖRECEK?

Halka arzın tamamlanmasının ardından Mogan Enerji'nin Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlaması planlanıyor. Şirketin borsa kodu "MOGAN" olarak belirlenirken, bu süreçte yaklaşık 4 milyon yatırımcının katılımı bekleniyor.

MOGAN KAÇ LOT VERİR?

2.1 milyon katılım olursa yaklaşık 100 lot (1333 TL)

2.5 milyon katılım olursa yaklaşık 84 lot (951 TL)

2.9 milyon katılım olursa yaklaşık 73 lot (827 TL)

3.3 milyon katılım olursa yaklaşık 64 lot (725 TL)

3.7 milyon katılım olursa yaklaşık 57 lot (645 TL)

4.1milyon katılım olursa yaklaşık 51 lot (577 TL)

4.5milyon katılım olursa yaklaşık 47 lot (532 TL)

4.9 milyon katılım olursa yaklaşık 43 lot (487 TL)

Yatırımcıların ilgisini çekmek amacıyla kişi başına düşen lot sayıları da belirlendi. 2.1 milyon katılım olması durumunda kişi başına 100 lot (1333 TL), 4.9 milyon katılım olması durumunda ise kişi başına 43 lot (487 TL) düşecek.

MOGAN kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.