Modanisa.com Dünya Kadınlar Günü özel indirimi nedir?

Kadınlar Günü için az bir zaman kaldı. Marklar ise bu özel günü unutmadılar ve çeşitli kampanyalar düzenlediler. Onlardan biri ise Modanisa.com...Giyim herkes tarafından merak edilen ve ilgi ile takip ediliyor. Modanisa.com'da Dünya Kadınlar gününe özel indirim yaptı. Peki Modanisa.com Dünya Kadınlar Günü özel indirimi nedir? Ne zamana kadar geçerli? Kampanya koşulları nelerdir? Detaylar haberimizde...

8 Mart Dünya Kadınlar gününe yaklaşırken etkinlikler ve birçok kampanya hazırlıkları başladı. Moda ise herkes büyük hayranlıkla takip ediliyor. Giyim ürünleri sevdiklerimiz için güzel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Modanisa.com ise Dünya Kadınlar Günü'nü unutmadı ve özel gün için indirim yaptı. İndirim vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Modanisa.com Dünya Kadınlar Günü özel indirimi nedir? Ne zamana kadar geçerli? Kampanya koşulları nelerdir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_6

Modanisa 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel kampanya hazırladığını duyurdu. Buna göre markanın internet sitendnde yapılan 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonu dahil tüm Modanisa.com ürünler dört gün boyunca yüzde 50 indirimli satılacak.

KAMPANYA KOŞULLARI NELERDİR?

Kupon kodsuz kampanyadır, sepette otomatik olarak uygulanacaktır.
Kampanya, alt limitsiz tüm alışverişlerde geçerlidir ve sipariş tutarının %50’si oranında indirim avantajı sunmaktadır.
Kampanya, en fazla 16 adet ürün alımında ve/veya 3.500 TL'ye kadar olan siparişlerde geçerlidir.
Kampanya, başka bir kampanya veya promosyon ile birleştirilemez.
Kampanya kapsamındaki ürün iadesi durumlarında, indirim tutarı toplam iade bedelinden kesilerek ödeme yapılacaktır.
Modanisa.com herhangi bir ön bildirim yapmaksızın kampanyayı iptal etme ve/veya koşullarını tek taraflı değiştirme hakkını saklı tutmaktadır

MODANİSA.COM

Modanisa.com, modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş hanımların, kendi giyim tarzlarına uygun binlerce seçenek bulabileceği bu alanda Türkiye`nin ilk online moda ve alışveriş sitesidir.

Modanisa.com 75 ülkeye satış yapmakta olan, ayda 6 milyondan fazla ziyaretçisi bulunan Türkiye`nin ilk ve tek uluslararası online alışveriş sitesidir.

Tesettür giyimin seçkin markaları ve ünlü moda tasarımcılarının özel tasarımları, yüz binlerce hanıma Modanisa aracılığı ile ulaşmaktadır. Dünyanın dört bir yanından hanımlar; günlük giyim, abiye, şal, eşarp, spor, mayo ve aksesuar ihtiyaçları için Modanisa.com`u ziyaret edip, son moda trendleri hakkında fikir sahibi olmakta ve alışveriş yapmaktadır.

Modanisa.com`da 300 farklı marka, 30.000 çeşit ürün ve 30 farklı tasarımcının ürünleri bulunmaktadır.

Sunduğu çeşit ve marka seçenekleri ile Modanisa.com, kısa süre içerisinde dünyada ve Türkiye`de modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş milyonlarca kadın için tarzlarını belirleyebilecekleri bir moda referans noktası, markalar için de, indirim öncesi sezon fiyatlarından satış yapabilecekleri bir online platform olmuştur.

Modanisa.com sitesinde yer alan ürünler profesyonel bir kadro ile özenle seçilir, hazırlanır, en iyi şekilde kombinlenerek sizlerin beğenisine sunulur.

Modanisa.com, koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesi ile çalışır.

MODA NEDİR?

Moda, özellikle giyim kuşam, ayak giyimi, aksesuar, makyaj, pirsing ya da mobilyada popüler stil ya da uygulama için kullanılan genel bir terim. Moda, kelime anlamıyla toplumun tüketim trendleri belirleyen tüketim anlayışı olarak tanımlanılmaktadır. Moda bununla beraber, İtalyancada değişiklik gereksinimi veya süslenme özentisiyle toplum yaşamına giren geçici yenilik olarak geçmektedir. Modanın bir diğer anlamı da, belirli bir süre etkin olan toplumsal beğeni, bir şeye karşı gösterilen aşırı düşkünlüktür.

GİYSİ

Giyim kuşam, vücudun bir kısmını veya tamamını kapsayan her türlü kıyafet ve aksesuar. Giyim kuşamın en önemli ve muhtemelen en eski işlevi, vücudu doğa şartlarından korumasıdır. Hava koşullarından korumasının yanı sıra, spor ve yemek yapmak gibi tehlikeli faaliyetler sırasında deri ile çevre arasında bariyer görevi görerek güvenliği artırır. Ayrıca vücuda hijyenik bir bariyer sağlayarak vücuda toksinlerin ve mikropların girişini sınırlandırır. Giyim kuşamın en önemli işlevlerinden biri de kişinin stilini, zevklerini ve modayı yansıtmasıdır.

Giyim, sosyal ve kültürel hayatta önemli bir rol oynar. Örneğin bir üniforma, polis veya asker tarafından giyildiğinde devletin otoritesini temsil eder, üniforma aynı zamanda bir grubu, takımı veya politik kişiyi de temsil edebilir. Birçok toplumda giysiler, bir insanın; alçak gönüllülük, din, cinsiyet ve sosyal statü gibi özelliklerini belirtir.

Giyimin en önemli özelliklerinden biri de onu giyen kişiyi rahat tutmaktır. Sıcak iklimlerde giyim, güneş yanığı veya rüzgardan korurken, soğuk iklimlerde hipotermiyi önlemesi sebebiyle giyimin önemi çok daha fazladır. Barınaklar genellikle bir insanın giyim ihtiyacını düşürür. Örneğin kış aylarında sıcak bir eve girilirken (özellikle eve giren kişi orada kalıyorsa) palto, bere, eldivenler, ayakkabılar, çoraplar ve öteki yapay katmanlar çıkarılır. Benzer olarak giyim, mevsimlere ve iklimlere göre değişir. Bu yüzden sıcak iklim ve mevsimlerde soğuk olanlarınkine nazaran daha ince ve daha az giysi katmanı kullanılır.

Giyim, doğal ortamda oluşabilecek sıyrıklardan ve kesiklerden insanı korur. Giysiler; yağmur, kar, rüzgâr ve diğer hava koşulları, bunların yanı sıra güneş gibi doğa şartlarından korunmayı sağlar. Giysiler aynı zamanda iş veya spor gibi faaliyetler boyunca risk seviyesini düşürür. Bazı giysiler; böcekler, zararlı kimyasallar, silahlar ve yıpratıcı maddeler gibi belirli tehlikelerden korunma amaçlı giyilir. Diğer taraftan giysiler, bir ortamı onu giyen insandan koruma görevi de görebilir. Örneğin: Hastalarını enfeksiyon riskinden korumak için ameliyat önlüğü giyen doktorlar.

İnsanlar, çevresel tehlikelerden korunmak amacıyla giyim dalında büyük bir yaratıcılık örneği göstemişlerdir. Örneğin: uzay giysileri, havalandırmalı giysiler, zırhlar, dalış kıyafetleri, mayolar, arıcı giysileri, motosiklet giysileri, fosforlu giysiler ve diğer koruyucu giysiler. Koruma amaçlı giysiler modadan uzak olmak zorunda değildir. Emniyet odaklı giysiler aynı zamanda modaya uygun tasarlanabilir.

Modanisa.com Dünya Kadınlar Günü özel indirimi nedir? ile ilgili etiketler modanisacom dünya kadınlar günü özel indirimi nedir ne zamana kadar geçerli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.