TELEVİZYON PROGRAMLARINA KATILAN HANGİ ÜNLÜ İSİM CASUS ÇIKTI?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MİT'in MOSSADa indirdiği darbe çerçevesinde televizyon programlarında yorumcu olan ismin casus çıkmasını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın terör örgütüne yeni harekat sinyalini, ABD’li general Michael Kurilla'nın PKK kamplarına ziyaretini  ve Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel arasındaki ipleri koparan yemeğin perde arkasını masaya yatırdı.

''HAMZA TURHAN AYBERK'İN MOSSAD İLE CİDDİ BİR İLETİŞİMİ OLDUĞUNU VE PARA KARŞILIĞINDA BİLGİ SIZDIRDIĞI ORTAYA ÇIKTI''

Bozkurt, ''MİT'ten MOSSAD'a yönelik uzun süredir ciddi bir takip var. MOSSAD'ın açıkça Türkiye'yi tehdit etmesi üzerine yaptığımız operasyonlar kamuoyuna yansımaya başladı. Hamza Turhan Ayberk'in MOSSAD ile ciddi bir iletişimi olduğunu ve para karşılığında bilgi sızdırdığı ortaya çıktı. Casus Hamza Turhan Ayberk, aldığı talimatlar doğrultusunda Türkiye'deki Ortadoğulu şahıs ve şirketler hakkında bilgi derliyormuş. Bu şahıs ve şirketler, Filistin davasına destek verenler, Hamas ile bağlantısı olanlar olabilir. MIT, MOSSAD'ın Victoria kod adlı ajanı aracılığıyla Ayberk ile temasa geçti. MOSSAD, 2019'da Hamza Turhan Ayberk'i Belgrad'a götürerek eğitimler vermiş. Ayberk''e ödemeler resmi kayıtlara yansımaması için kripto paralar üzerinden yapılmış.mossad'ın birçok hücresi adım adım çökertiliyor.

''TÜRKİYE, GÜNEY HATTINDA TERÖR ÖRGÜTÜNÜ BASKILAMAYA ÇALIŞIYOR''

Türkiye, Irak ile ciddi bir diplomasi yürütüyor. Bölgesel yönetimi de baskı altına almaya çalışıyor. Terör örgütünün Irak'ın kuzeyindeki operasyon bölgelerimize lojistik desteği sürüyor. Türkiye ya da Irak'ın orayı kapatması gündemde. Türkiye, güney hattında terör örgütünü baskılamaya çalışıyor. Türkiye'nin Süleymaniye'deki hatta yönelik çalışmaları sürecek. Erdoğan'ın sözlerinden anladığım Suriye'de sınırımızın terörden tamamen arındırılması ile Suriye-Irak hattında terör geçişkenliğinin durdurulması hedefleniyor.

''MICHAEL KURILLA CENTCOM KOMUTANI DEĞİLDİR, TERÖRİST BAŞIDIR''

Michael Kurilla CENTCOM komutanı değildir, terörist başıdır. Kurilla, ABD'nin ne kadar pis işi varsa oradadır. Kurilla'nın Körfez Savaşı'nda uyguladığı ambargo nedeniyle binlerce sivil hayatını kaybetti. Kurilla, Irak gibi birçok işgal girişimlerinde başrolde bulunuyor.

''KILIÇDAROĞLU RASİM BÖLÜCEK İLE YOLLARINI AYIRMIŞ''

Kılıçdaroğlu çevresinde 14 Mayıs öncesinde kendisine sıkıntı yaratan bazı isimlerle yollarını ayırmış. Bunlardan birisi de Rasim Bölücek. Özgür Özel siyasi kariyerini Kılıçdaroğlu'na borçlu. Bu kadar bağlı olan bir insanı satıyor ise İmamoğlu'nu her şekilde satar.'' değerlendirmesinde bulundu. 

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

TELEVİZYON PROGRAMLARINA KATILAN HANGİ ÜNLÜ İSİM CASUS ÇIKTI? ile ilgili etiketler MİT MOSSAD Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP ABD PKK Özgür Özel Ekrem İmamoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.