MİT Başkanı İbrahim Kalın Almanya'ya gidiyor: 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılacak

MİT Başkanı İbrahim Kalın, bugün Almanya'da başlayacak olan 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılacak. Görüşmelerde bölgesel ve küresel konular ile terörle mücadele ana gündem maddeleri olacak.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Almanya'da yapılacak olan 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılacak.

İKİLİ TEMASLARDA BULUNACAK

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre Kalın, konferansta mevkidaşlarıyla istihbarat diplomasisi bağlamında ikili temaslarda bulunacak.


Görüşmelerde bölgesel ve küresel konular, terörle mücadele, Gazze'deki durum, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin gelişmeler, siber ve organize suçlarla mücadele konuları ele alınacak.

 

 

MİT Başkanı İbrahim Kalın Almanya'ya gidiyor: 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılacak ile ilgili etiketler İbrahim Kalın MİT Almanya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.