Miray Daner kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin herkes tarafından hayranlıkla izleniyor. Hikayesi ile olduğu gibi oyuncu kadrosu ile de herkes tarafından büyük beğeni topluyor.Dün akşam yayınlanan 51.bölümünde Hilal'in ölümle pençeleşmesi ekranlara damga vurdu. Hilal karakterini canlandıran Miray Daner'in yaşamı merak ediliyor. Güzel oyuncu herkes tarafından araştırılıyor. Peki Miray Daner kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? Detaylar haberimizde...

Her hafta perşembe günü yayınlanan Vatanım Sensin izleyicilerin büyük beğenisini topluyor. Dizi reyting yarışında da birçok yapımı geride bırakan dizi liderlik koltuğunun sahipleri arasında yer alıyor. Dün akşam 51.bölümü ile yayınlanan dizide Hilal'in ölüm ile savaştığı sahneler herkes tarafından soluksuz izlendi. Hilal'in yaşayıp yaşamadığı merak ediliyor. Aynı zamanda Hilal karakterini canlandıran Miray Daner'in yaşamı merak ediliyor. Peki Miray Daner kindir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı?Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_2

MİRAY DANER

Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Daner, Papatyam dizisinde 121 bölüm Metin Akpınar'ın torunu "Gonca"yı oynadı. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in küçüklüğünü canlandırdı.İlk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşamıştır. Medcezir dizisinde Beren Beylice karakterini canlandıran oyuncu asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle yapmıştır.

REKLAMLAR

Torku Konya Şeker
Tetra Pak
İstikbal
Renault Kango
Pınar
Lc Waikiki
Pantene

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Leon, ölümle pençeleşen Hilal'i hastaneye yetiştirirken her şeyden habersiz Cevdet de, Mustafa Kemal’den mühim bir emir alır. Kızının durumuyla kahrolmasına rağmen vazifesine dönmek zorundadır. Görevi, Güney Cephesi’ni kapatacak barış görüşmeleri için İzmir’den Ankara’ya geçecek Fransız heyetinin güvenliğini sağlamaktır ancak bir cinayet tüm planları altüst eder.

Olaydan şüphelenen Cevdet cinayeti araştırdığında büyük bir komplonun ortasında olduklarını anlar. Şimdi Cevdet Filipos’un hain planını bozmalı ve bu sayede barıştan vazgeçmek üzere olan Fransızları Ankara’ya gitmeye ikna etmelidir.

HİKAYE

Azize üç çocuğu ve kayınvalidesi ile zorlu bir mücadelenin içinde bulur kendini... Canından çok sevdiği kocasının yokluğuyla ve savaş yıllarının zorluklarıyla mücadele ederek yetiştirir çocuklarını.

1919 yılında, Yıldız güzeller güzeli, gözü yükseklerde bir genç kız, Hilal ise memleket sevdalısı mücadeleci bir genç kız olmuştur. Ali Kemal ise gönlündeki aşk acısıyla ve kendisine dair öğrendiği hazin sırla yaşamaya çalışan serseri bir mayın gibidir. Azize her birinin dertleriyle uğraşmaya çalışırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgal edileceği haberi ile sarsılırlar. Oysa bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini geri getirecektir. Ama hiç ummadıkları bir şekilde...

Üst üste mağlubiyetle biten savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, en son ve en büyük sınavına hazırlandığı 1919 senesinin baharı, Azize ve Cevdet'in de hayatlarında yeni bir dönemi başlatacaktır.

Görünür ve görünmez düşmanların gölgesinde, yolları tekrar kesişecek, hayatları bu kesişme yüzünden alt üst olacaktır. Zaferler ve mağlubiyetler görecekler, ayrılıklar ve kavuşmalar yaşayacaklar, umudun ve buhranın ateşiyle yanacak ve gerçek sevginin, gerçek vefanın, gerçek ihanetin ne olduğunu öğreneceklerdir. Cevdet ve Azize'nin hikayesi, küllerinden doğan yepyeni bir ülkenin kaderiyle bir yazılacaktır.

Vatanım Sensin; Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların, her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesidir bu...

MİRAY DANERİN ROL ALDIĞI MEDCEZİR DİZİSİ

Medcezir, Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından geliştirilen televizyon dizisi. Josh Schwartz tarafından yaratılmış Amerikan yapımı The O.C. dizine dayanmaktadır. Dizinin baş rolünde İstanbul'un kenar mahallelerinden birinde büyüyen Yaman Koper karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy ve zengin bir ailenin kızı olan Mira Beylice Koper'i canlandıran Serenay Sarıkaya yer aldı.

Medcezir'in prömiyeri 13 Eylül 2013 tarihinde Star TV'de yapıldı. Aldığı başarılı reytingler sonucunda ikince sezonda devam etmesine karar verildi ve ikinci sezon 12 Eylül 2014'te başladı. Dizinin yönetmeni Ali Bilgin, dizinin üçüncü sezonda da devam edebileceğini açıkladı. Ancak ikinci sezonda alınan, ilk sezon kadar tatmin etmeyen reytingler sonucunda dizinin senaristi Ece Yörenç, dizinin sona ereceğini açıkladı. Dizi, 12 Haziran 2015'te yayınlanan 77. bölümüyle sona erdi.

Dizi, ilk sezonun sonunda 25.6 milyon lira ciro yaparak en çok ciro yapan ve yapımcısına en çok kazandıran beşinci dizi oldu. Dizi, olumlu eleştiriler almasının yanı sıra dünyanın en başarılı yapımları arasında yer aldığı söylendi ve birçok kez orijinalinden daha iyi olduğu yorumları yapıldı. Dizi 2014 yılında 41. Altın Kelebek ödül töreninde "En İyi Kadın Oyuncu" ve "En İyi Dizi Müziği" kategorilerinde iki ödül aldı. Ayrıca 2015 yılındaki 42. Altın Kelebek Ödül töreninde ise "En İyi Kadın Oyuncu" "En İyi Erkek Oyuncu" "En İyi Dizi Yönetmeni" ve "En İyi Dizi Müziği" kategorilerinde aynı anda toplamda dört ödül aldı. Medcezir, ödül töreninden birkaç ay öncesinde final yapmış olmasına rağmen 42. Altın Kelebek Ödül töreninde en çok ödülü alan dizi olarak imzasını attı. İki yılda toplamda altı Altın Kelebek Ödülü alarak tekrar başarısını göstermiş oldu. Aynı zamanda, 9. Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde "En İyi Dizi" kategorisinde ikincilik ödülü olan Silver Bird’e layık görüldü. Medcezir dizisinin aday gösterildiği ve kazandığı daha çok sayıda ödül vardır.

Miray Daner kimdir? ile ilgili etiketler Miray Daner kimdir kaç yaşında hangi dizilerde oynadı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.