Mine Ayman günlük burç yorumları! SuperHaber burç sayfası!

Mine Ayman günlük burç yorumları! Günlük, haftalık, aylık burç yorumlarını ünlü astrolog Mine Ayman, SuperHaber okurları için hazırlayacak. SuperHaber Astroloji sayfasında Ayman'ın burç yorumları ve analizleri yer alacak. İşte Mine Ayman günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde...

Mine Ayman günlük burç yorumları! SuperHaber yeni bir alan ile okurlarla buluşacak. SuperHaber Astroloji sayfasında Mine Ayman'ın burç yorumları ve analizleri yer alacak.Ünlü astrolog Mine Ayman,SuperHaber okurları için günlük burç yorumları hazırlayacak. İşte Mine Ayman burç yorumları...

İşte Mine Ayman'ın genel burç yorumları;

KOÇ BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ
Koç burcu insanları enerji dolu ve cesur insanlardır. Akıllarına koyduklarını çok fazla düşünmeden hemen hayata koymak isterler ve genelde çok düşünmeden harekete geçtikleri için hayat boyu çok fazla hata yapabilirler. Ne kadar hata yaparlarsa yapsınlar doğal bir koruyucu güçleri vardır ve iyi niyetlerinin de yardımıyla bir şekilde sorunlarını çözmeyi başarırlar. Hırslı ve hevesli insanlardır, bir şeyden etkilendiklerinde mutlaka arzuladıkları şeyi elde etmek isterler. Aynı zamanda çok çabuk gerilip tartışmalara girebilen agresif olmaya meyilli insanlardırlar. Çok çabuk sinirlenmelerine rağmen, çok çabuk sakinleşip hiçbir şey olmamış gibi normal hayatlarına devam edebilirler. Öfkeli olduklarında yanlarına yaklaşmamak faydalı olacaktır ama öfkelerinin saman alevi gibi olduğu hatırlayıp rahatlayabilirsiniz. Koç burcu insanları genelde iyi niyetli ve çocuksu insanlardır, biraz ilgi ve sevgiyle çok çabuk mutlu olabilirler. Yeni girişimler için kendilerine her zaman güvenirler ve birçok iş alanında öncü olabilirler.

BOĞA BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ
Boğa burcu insanları maddi konulara çok önem verir ve her zaman için kendini güvende tutmak isterler. Hayat boyu sağlam adımlar atmayı planlayan Boğa burcu insanları, kendilerini özellikle maddi olarak güvende hissetmediklerinde huzur içinde olamazlar ve bu durumu mutlaka düzeltmek isterler. Kendileri için çok bonkör olurlar ve lüks alışverişler yapabilirler ama çevresindeki insanlarla ilgili para harcamaları gerektiğinde tutumlu hareket ederler. Lüks ve şık olan her şeyden hoşlanırlar, beğendikleri her şeye sahip olmak isterler. Çok zevkli oldukları için hem şık kıyafetlere hem de güzel ev eşyalarına sahip olurlar. Sanatla ilgili her şey özellikle müzik ve resim çok ilgilerini çeker, bu alanlarda çok yetenekli olabilirler ve kariyer olarak seçip yoğunlaşırlarsa başarılı olabilirler. Yeme içme konularında da çok usta olurlar, hem güzel yemek yapar hem de güzel yemek yerler. Genelde iştahları çok açık olabilir ve bu yüzden hayat boyu kilo alma sorunu yaşayabilirler, bu yüzden hep dikkat etmeleri ve spor yapmaları gerekir. Genelde yavaş ve sakin insanlar oldukları için düzenli bir spor yapmaları ya da hareket halinde olacakları bir hobilerinin olması çok faydalı olur. Çok inatçı olan Boğa insanları, bir konuda karar verdiklerinde bu karar yanlış bile olsa inatları yüzünden vazgeçmeyebilirler. Çok sabırlı oldukları için bir hedefe kilitlendiklerinde o hedefe ulaşmaları ne kadar sürecek olursa olsun vazgeçmeyeceklerdir.

İKİZLER BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ
Hayattan zevk almayı seven ve çok fazla bir şeyi kafalarına takmayan İkizler burçları doğal eğlence ve sohbet insanlarıdırlar. Gezmek, eğlenmek, spontan şeyler yapmak istiyorsanız size en iyi burcu İkizler olanlar eşlik eder. Yüzeysel oldukları için onlardan çok duygusal ve düşünceli olmalarını beklemeyin ama arkadaş olarak özellikle eğlenceli planlar yaparak sizi mutlu etmeyi bilirler. Ruh halleri çok sık değişse de genelde sosyal ortamların aranan neşeli insanlarıdırlar. Çok zeki oldukları için akıllarına her zaman çok ilginç fikirler gelebilir ve yaptıklarıyla insanları etkileyebilirler. Genelde pozitif ve sevilen insanlar olsalar da eğer haritalarında olumsuz açılar varsa yalancı, sözünü tutmayan ve aldatmaya meyilli insanlar olabilirler. Çok zeki ve tatlı dilli oldukları için eğer isterlerse istedikleri her insanı kandırabilme yetenekleri vardır. Çok konuşabilir ve her konuda bir fikre sahip oldukları için konuşmalarıyla kafaları çok rahat karıştırabilirler. İletişimin her alanında başarılı olabilir, özellikle medyada çok yönlü oldukları için kariyer yapabilirler.

YENGEÇ BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ
Duygusal ve hassas Yengeç burcu insanları hayattaki her şeyi çok fazla önemseyip kendilerine takacak ve üzülecek bir konu bulabilirler. Sezgileri de çok gelişmiş olduğu için hem kendi hem de yakınlarıyla ilgili içlerine sürekli bir şeyler doğabilir. Derin ve gizemli konular ilgilerini çekebilir, zaten gizemli ve çekingen insanlar oldukları için ön planda olmaktan çok hoşlanmazlar. Evlerine ve ailelerine çok düşkündürler bu yüzden genelde zamanlarını iş dışında ya kendi evlerinde ya da ailelerinin yanlarında geçirmekten zevk alırlar. Huzurlu ortamlara çok fazla ihtiyaç duyarlar bu yüzden yaşam alanları mutlaka huzurlu ve rahat olmalıdır. Eğer evlerinde mutlu değillerse bunu çok büyütebilirler ve hayattan zevk alamaz hale gelebilirler. Mutlaka güzel, güvenli ve konforlu bir evde yaşamak isterler ve kazandıkları paraları en çok evlerine harcarlar. Aile ve evlilik kurumuna da çok bağlı oldukları için mutlaka evlenip bir yuva kurmak isterler. Çocuklara da genelde düşkün oldukları için erken evlilik yaparak bir an önce çocuk sahibi olmak isteyebilirler. En anaç burç Yengeç olduğu için kadın ya da erkek olmaları fark etmez, burcu Yengeç olanlar her zaman bir şekilde yakınlarını beslemek ve hayatlarını kolaylaştırmak isterler.

 ASLAN GENEL ÖZELLİKLERİ
Kendinden emin ve iddialı Aslan insanları her zaman ön planda olmak ve beğenilmek isterler. Yönetmekten çok hoşlanan Aslanlar etrafındaki herkesin işine ya da hayatına bir şekilde müdahale ederler. Baskıcı ve “her şeyi en iyi ben bilirim” tavırları yüzünden çevrelerindeki insanların tepkilerini alabilir ve yalnız kalabilirler. Aslında eğlence insanı olan Aslanlar tatilde ve rahat olan her ortamda hem eğlenmeyi hem de eğlendirmeyi çok iyi bilirler. Sanattan anlayan ve bu alanda çok yetenekli olan Aslanlar özellikle oyunculuk ve yönetmenlik gibi artistik mesleklerde çok başarılı olabilirler. Doğuştan yönetici oldukları için baskıya ve yönetilmeye gelemezler, baskı gördükleri an pençelerini çıkarırlar. Aslanlarla iyi geçinmenin ve mutlu olmanın yolu onları övmekten, desteklemekten ve sözlerini dinlemekten geçer. Egoları çok yüksek ve gururları çok fazla olduğu için kırıldıklarında kendisini üzen kişiyi tamamen hayatlarından çıkartacaklardır. Ancak jestlere ve güzel sözlere hiç dayanamayacakları için kalplerini yeniden kazanmak kolay olabilir. Lüksü çok severler ve elleri çok açıktır, hem kendileri hem de sevdikleri için para harcamaktan çekinmezler.

BAŞAK GENEL ÖZELLİKLERİ
İş kolik ve disiplin insanı olan Başaklar her türlü sorumluluğu alabilir ve sonuna kadar verilen görevi sürdürebilir. Çalışmaktan bıkmayan Başaklar kendileriyle yarışır ve çevrelerindeki insanları çok fazla önemsemeyip sadece işlerine yoğunlaşırlar. Hiçbir detayı kaçırmazlar, özenle yaptıkları her işi başarıyla tamamlarlar. Çok titiz oldukları için en küçük aksaklıklara çok fazla takılabilir ve hem kendilerini hem de çevrelerindeki insanları yorabilirler. Takıntılı olmaya meyilli olan Başaklar için her şey yolunda gitmelidir, böyle olmadığı takdirde hayatı kendilerine zindan edebilirler. Düzen insanı oldukları için kurallara uyarlar, aynı zamanda kendi kuralları da vardır ve bunlara saygı duyulmasını beklerler. Sade ve naif bir tarzları vardır, dikkat çekmekten çok hoşlanmazlar. Beyinleri çok hızlı ve detaylı çalıştığı için çok karışık işlerimi bile çözüp bir düzene sokabilirler. Yazı ve konuşma güçleri yüksektir, iletişimle ve hizmet sektörüyle ilgili her işte çok başarılı olabilirler. Sağlıklarına çok düşkündürler, düzenli beslenir ve spor yaparlar.

TERAZİ BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ
Zevkli ve hayatın güzelliklerine düşkün olan Terazi insanları her alanda hayatlarında uyum isterler. Güzel olmaya ve beğenilmeye çok düşkün oldukları için sürekli kendileriyle ilgilenir ve hep daha iyisi için uğraşırlar. Konuşma ve ikna güçleri çok yüksek olan Teraziler her zaman kendileri için en faydalı olanı hayata geçirmeyi başarırlar. Güzel konuşmalardan ve jestlerden çok etkilenirler bu yüzden çevrelerinde hep kendilerini beğenen, destekleyen ve konforlarını sağlayan insanlar olur. Tartışmaktan ve kavgadan hiç hoşlanmazlar, başkaları tartışırken de politik davranır ve kendilerini ortaya atmazlar. Sanat ve modayla ilgili her konu ilgilerini çekebilir, bu alanlarda çok başarılı olabilirler. İnsanları yönetmekten hoşlanırlar ama bunu tatlı dille yaparak herkes tarafından sevilen kişi olmaya çalışırlar. Adalet duyguları çok yüksektir, haksızlığa uğramamak için her zaman önlem alır ve gerektiğinde kendilerini çok iyi savunurlar. Avukat ve hakim gibi bir çok hukuk insanı Terazi burcu etkisindedir.

AKREP BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ
Kararlı, iradesi güçlü ve hırslı olan Akrep insanları akıllarına koydukları şeyi mutlaka gerçekleştirmeden mutlu olamazlar. Hedefe kilitlenen yapıları sayesinde genelde en başarılı insanlar olmayı garantilerler. İnatçılıkları ve baskıcı, ısrarcı yönleri yüzünden zor kişilikler olarak tanırlar. Güçlü enerjileriyle girdikleri ortamda baskın olmayı başarır ve çevrelerindeki insanları etkileyerek bildikleri her konuda yönlendirirler. Hisleri çok güçlü oldukları için içlerine doğan şeyler gerçekleşebilir, spritüel konulara çok meraklıdırlar ve bu konularda çok yetenekli oldukları için mistik alanlarda başarılı işler yapabilirler. Çok kıskanç oldukları için sevdikleri herkesi ve sahip oldukları her şeyi aşırı sahiplenebilir ve kimseyle paylaşmak istemedikleri için aksi bir durum olduğunda çok agresif davranabilirler. Gizemli olmaktan hoşlanırlar ama gerektiğinde dikkat çekmeyi çok iyi bilirler. Kendinden emin iddialı kişilerdir ve karizmaları çok yüksektir. Hafızaları da çok güçlü olduğu için yapılan hiçbir şeyi unutmazlar, kinci bir yapıya sahip olduklarından dolayı yıllar bile geçse yapılan kötülüğün ya da yanlışın intikamını alacaklardır.

YAY BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ
Gezmeyi, yeni yerler keşfedip yeni insanlarla tanışmayı çok seven Yay insanları seyyah ruhlu insanlardır. Hareket halinde olmak ve sürekli yeni şeyler öğrenmek isterler. Sabit bir işten ya da sabit bir hayat tarzından çok sıkılır ve mutsuz olurlar. Ne kadar özgür olursa o kadar çok mutlu olur, çevrelerindeki insanları da neşeli sohbetleriyle mutlu etmeyi başarırlar. Genelde hayat dolu ve hoş sohbet oldukları için çok fazla arkadaşları olur. Saatlerce konuşmaktan ya da bütün gün yürüyüp gezmekten yorulmazlar, doğada vakit geçirmeyi çok severler ve enerjileri kolay kolay bitmez. Sosyal insanlar oldukları için her zaman etraflarında insanlara ihtiyaç duyarlar. Yurt dışındaki farklı yerler ve farklı insanlar ilgilerini çeker, yeni kültürler tanımak ve genelde bulundukları yerden farklı bir yere taşınıp yeni bir hayat kurmak isterler. Maceraya çok açık oldukları için çok cesur davranarak hem ailelerini hem de çevrelerindeki insanları şaşırtabilirler. Dil öğrenme konusunda yeteneklidirler, eğitimle ilgili her alanda hızlı öğrenebilir ve kendilerini sürekli araştırarak geliştirebilirler. Felsefe, din, astroloji ve her türlü spritüel konu ilgilerini çekebilir, bu alanlarda çalışmalar yapabilirler.

OĞLAK BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ
Ciddi, sabırlı ve sorumluluk sahibi olan Oğlak insanları hayatın tüm yükünü üzerlerinde taşımaya meyillidirler. Her şeyi çok fazla ciddiye alıp kurallara uygun bir şekilde hareket ederler. Geleneksel insanlar oldukları için aile hayatlarına ve görgü kurallarına çok önem verirler. Aileleriyle bağları çok güçlüdür ve neredeyse her şeyi onlar için yaparlar. Evlilik kurumuna da çok saygı duyarlar ve muhtemelen ailelerine uygun bir partner seçip bu partnerle ölene kadar evliliklerini sürdürmek isterler. Maddi konulara çok önem verirler ve sürekli daha fazla nasıl kazanabileceklerini düşünürler. Ticari becerileri yüksektir ve para kazanmayı çok iyi bilirler. Aynı zamanda tutumlu insanlar oldukları için kazandıklarını ellerinde tutmayı ve karlı alanlara yatırmayı çok iyi bilirler. Özellikle ev ve arsa gibi taşınmaz yatırımlarda çok başarılı olabilir, bu alanlarda büyük kazançlar elde edebilirler. Her hangi bir şeyi sıfırdan başlayıp inşa etmekte çok usta oldukları için yaptıkları işleri mutlaka tamamlarlar, bu yüzden özellikle işle ilgili konularda çok güvenilirlerdir.

KOVA BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ
Çılgın, özgür ve asi ruhlu Kova insanları her şeyi kafalarına göre yapmak isterler ve en farklı şekilde yapmayı başarırlar. Çok zeki ve orijinal fikirli oldukları için ortaya harika projeler çıkartabilirler. Hayat enerjileri çok yüksektir ve meraklı kişilikleri sayesinde her şeye çok hızlı bir şekilde adapte olabilirler. Sosyal ve insancıl oldukları için herkesin sorunuyla ilgilenir, herkese yardım etmeye ve fikir vermeye çalışırlar. Neredeyse her konu hakkında bir fikre sahip oldukları için bazı insanlar tarafından ukala bulunabilirler. Çok fazla insan tanırlar ve yediden yetmişe herkesle arkadaş olmayı başarırlar. Doğayı çok severler ve açık havada yapılabilecek ekstrem sporlardan hoşlanırlar. Bilim, teknoloji ve uzayla ilgili her şey ilgilerini çok çeker, bu alanlarda araştırmalar yapabilir ve kariyer olarak başarılı olabilirler.

BALIK BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ
Duygusal ve romantik Balık burcu insanları herkes tarafından sevilmek ve onaylanmak isterler. Hassas yapıları nedeniyle en küçük bir sözde ya da olumsuz davranışta kırılıp küsebilir ve kendi köşelerine çekilebilirler. Çok yardımsever ve şefkatli insanlar oldukları için yardım isteyen hiç kimseyi reddedemez ve onlar için ellerinden geleni yaparlar. İlhamı bol ve hayal güçleri yüksek olan Balıklar, sanatın her alanından etkilenir ve hobi bile olsa yetenekli oldukları için mutlaka sanatla ilgili bir alanda bir şeyler yaparlar. Sezgileri de çok güçlü olduğu için çevrelerindeki insanları hisleriyle yönlendirebilirler, özellikle rüyalarında önemli mesajlar alabilirler. Spiritüel konulardan çok etkilenirler ve bu alanlarda araştırmalar yapıp derinleşebilirler. Özellikle din, felsefe, mitoloji ve astroloji gibi konular çok ilgilerini çekebilir. Keyfe ve tembelliğe düşkün oldukları için her zaman çalışmakla ilgili motivasyona ihtiyaç duyarlar. Keyif ve rahatlık veren her şeye bağımlı olmaya meyilli oldukları için özellikle sigara, alkol, ilaç gibi maddelerin aşırı kullanımına karşı çok dikkatli olmaları gerekir.

 

Mine Ayman günlük burç yorumları! SuperHaber burç sayfası! ile ilgili etiketler Mine Ayman burç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.