Min-Jae Kim resmen Fenerbahçe'de... Sarı-Lacivertliler transferi Korece açıkladı

Fenerbahçe, Güney Koreli futbolcu Min-Jae Kim ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Teknik direktör Vitor Pereira'nın Çin'den çok iyi tanıdığı 24 yaşındaki futbolcunun Attila Szalai etkisi yapması bekleniyor.

F.Bahçe'nin 6. transferi Güney Koreli stoper Min-Jae Kim oldu. Sarı-Lacivertliler, 24 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Son iki sezondur Çin Ligi'nde Burak Yılmaz'ın eski takımı Beijing Gouan'da forma giyen Kim, Avrupa futboluna Fenerbahçe formasıyla adım attı.

Güney Kore Milli Takımı formasını 32 kez giyen ve Asya futbolunun en parlak isimleri arasında gösterilen Min-Jae Kim, Fenerbahçe'ye Çin Ligi'nden gelen teknik direktör Vitor Pereira'nın özel isteğiyle alındı. Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'deki yabancı sınırlaması nedeniyle Kim için Alanyaspor'dan yeni alınan İngiliz stoper Steven Caulker'den vazgeçti.

Fenerbahçe, daha önce Serdar Dursun, Steven Caulker, Çağtay Kurukalıp, Burak Kapacak ve 17 yaşındaki yıldız adayı Emir Ortakaya'yı kadrosuna katmıştı.

Min-Jae Kim resmen Fenerbahçe'de... Sarı-Lacivertliler transferi Korece açıkladı

TAKIMLA TANIŞTI

Güney Koreli stoper Min-Jae Kim, Fenerbahe Can Bartu Tesisleri'nde teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla tanıştı.

Min-Jae Kim resmen Fenerbahçe'de... Sarı-Lacivertliler transferi Korece açıkladı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Güney Kore Min-Jae Kim Vitor Pereira Beijing Guoan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.