Min-jae Kim: Canavar lakabından oldukça mutluyum

Fenerbahçe'nin yeni transferi Min-jae Kim açıklamalarda bulundu. "Canavar lakabından oldukça mutluyum" ifadelerini kullanan Min-jae Kim, Szalai ile olan uyumundan da bahsetmeden geçemedi.

Min-jae Kim canavar lakabından memnun!

Güney Koreli oyuncu, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Avrupa'da kendisini isteyen kulüplerin olduğunu söyleyen Min-jae Kim Fenerbahçe'nin en iyi seçenek olduğunu da belirtti. "Canavar" lakaplı savunma oyuncusu "Kendimi çok şanslı ve onurlu hissediyorum. Açıkçası Avrupa'dan bazı kulüplerin beni istediği sır değildi. Fenerbahçe'nin projesi benim açımdan daha iyiydi, en iyi seçenekti. Başkana, Selahattin Baki'ye ve Vitor Pereira'ya minnettarım. Söyledikleri projeyle beni ikna ettiler." ifadelerini kullandı.

"CANAVAR LAKABIMDAN MEMNUNUM"

Performansıyla bu lakabı devam ettirmek istediğini belirten genç savunmacı, "Canavar lakabından oldukça mutluyum. Bu lakabı bana taraftarlar vermişti. Benim açımdan aynı şekilde performansımı göstererek elimden geleni yapıp lakabımı sürdürmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Güney Koreli stoper, Türkiye'nin kendisi için çocukluğundan beri kardeş ülke olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Türkiye benim için kardeş ülke, bu çocukluğumdan beri böyleydi. Hep bu histeydim. Geldiğimde de burada çok iyi karşılandım. Bu durum bana büyük sorumluluk yüklüyor. Ben de daha fazla çalışarak bu olumlu ilişkiyi daha yükseğe taşımak istiyorum. Fenerbahçe taraftarı beni statta çok iyi karşıladı. Birkaç aydır futboldan uzaktım. Hazırlık kısmı benim için bir periyot oldu ve bunu geçmem gerekiyor. Ondan sonra daha iyi performans gösterebileceğimi biliyorum. Pereira'nın sistemine en iyi şekilde adapte olarak hem defansta hem de hücumda takımıma katkı sağlamak istiyorum."

Min-jae Kim, bir gazetecinin Attila Szalai ile sorusu üzerine ise şunları söyleyerek konuşmasını tamamladı:

"Szalai ile uyumumuz çok iyiydi. Tüm defans hattı olarak uyumluyduk. İlk maç için adaptasyonumuz iyiydi. Gol yemediğimiz için bir defans oyuncusu olarak mutluyum. Szalai çok iyi oyuncu ve çok iyi çalışıyor. Bizler geride oynarken hataları düzeltmek adına çalışıyoruz. Türkiye ligini sadece Fenerbahçe özelinde biliyordum. Zaman içinde detaylı olarak Fenerbahçe tarihini öğrenme fırsatım olacak."

Min-jae Kim: Canavar lakabından oldukça mutluyum

MERT HAKAN YANDAŞ SEVİNCİ

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile 26 Ağustos Perşembe günü saat 19.00'da deplasmanda oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Saat 12.00'de başlayan idmanda dün oynanan Fraport TAV Antalyaspor maçının ilk 11'inde görev alan oyuncular, rejenerasyon çalışması yaparken; diğer oyuncular ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı pas çalışmasıyla sürdürdü.

Antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı. Mert Hakan Yandaş takımla birlikte çalışırken; Dimitris Pelkas, Serdar Dursun ve İrfan Can Kahveci'nin tedavilerine devam edildi.

Sarı lacivertliler, yarın yapacağı çalışmayla HJK Helsinki maçının hazırlıklarını teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde sürdürecek.

Min-jae Kim: Canavar lakabından oldukça mutluyum ile ilgili etiketler Fenerbahçe Min-Jae Kim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.