Milli Piyango 2024 yılbaşı bilet sorgulama! Milli Piyango sonuç sorgulama ekranı...

Yeni yıla girmemize çok kısa bir süre kaldı... 2024 yılına girmemize saatler kala, Milli Piyango çekilişi konusundaki detaylar merak ediliyor. Bu çerçevede, Milli Piyango 2024 yılbaşı bilet sorgulama ekranı büyük bir heyecanla araştırılmaya başlandı. İşte, Milli Piyango 2024 yılbaşı bilet sorgulama! Milli Piyango sonuç sorgulama...

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi sona erdiğinde, kazanan numaraların sıralı ve tam listesini resmi Milli Piyango internet sitesinde bulabilirsiniz. Ayrıca, bilet sorgulama işlemlerinizi bilet numaranız üzerinden gerçekleştirerek kazanan numaraları öğrenebilirsiniz.

Milli Piyango 2024 yılbaşı bilet sorgulama! Milli Piyango sonuç sorgulama ekranı...

Milli Piyango'nun resmi internet sitesinde yaşanan yoğunluğa bağlı olarak, hızlı ve kolay bir şekilde mobik telefonlaarınız üzerinden yılbaşı bilet sorgulama işleminizi BURAYA TIKLAYARAK gerçekleştirebilirsiniz.

Milli Piyango 2024 yılbaşı bilet sorgulama! Milli Piyango sonuç sorgulama ekranı... ile ilgili etiketler Milli Piyango Yılbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.