Milli maç hangi kanalda? Ne zaman başlıyor? Norveç Türkiye maçı kadroları..

Milli maç hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Dünya Kupası Elemeleri G grubunda mücadele eden millilerimiz bu akşam İspanya'da Norveç ile karşılaşıyor. Gruptaki ilk maçında Hollanda'yı 4-2 yenen Milli Takım bu kez Norveç'i devirmeye çalışacak. Peki, Türkiye milli maçı ne zaman başlayacak? Cengiz Ünder'in maç kadrosunda yer almadığı karşılaşmada ilk 11'ler belli mi?

Milli maç hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Norveç Türkiye maçı neden İspanya'da oynanıyor soruları karşılaşma başlamadan önce vatandaşların merak konusu oldu.

MİLLİ MAÇ HANGİ KANALDA? NORVEÇ TÜRKİYE SAAT KAÇTA?

İLK 11'LER

Norveç: Jarstein, Ryerson, Ajer, Gregersen, Meling, Midtsjö, Berg, Elyounoussi, Odegaard, Haaland, Sörloth

Türkiye: Uğurcan, Mert Müldür, Çağlar, Umut Meraş, Okay, Ozan Tufan, Kenan Karaman, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz

Norveç Türkiye maçı ne zaman, milli maç hangi kanalda, saat kaçta? Dünya  Kupası Avrupa elemeleri - Spor Haberleri

Norveç ile oynadığı son maçı kazanan Türkiye, rakibini 1961'den bu yana ilk kez üst üste iki karşılaşmada mağlup etmek için sahaya çıkıyor.

Oynadığı son beş maçın üçünü kazanan Norveç, bu galibiyetlerin tamamında kalesini gole kapattı. İlk grup maçında Hollanda'yı 4-2 mağlup eden A Milli Takım, tarihinde ilk kez Dünya Kupası elemelerinde çıktığı ilk iki karşılaşmayı kazanmak istiyor.

Norveç Türkiye maçı bu akşam Malaga şehrindeki La Rosaleda Stadı'nda oynanacak. Mücadele TSİ 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak..

Milli maç hangi kanalda? Ne zaman başlıyor? Norveç Türkiye maçı kadroları.. ile ilgili etiketler Milli Takım milli maç hangi kanalda milli maç saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.