Mihran ne demek? Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in kızının adının anlamı nedir?

Caner Erkin ve Şükran Ovalı'nın bebeği dünyaya geldi. Ünlü çiftin kızının adının ne olduğu ise vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ovalı, bu sabah bir kız bebek dünyaya getirdi. Çift, kızlarına Mihran adını verdi. Peki Mihran ne demek? Detaylar haberimizde...

Mihran ne demek? Ocak 2017'de Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile nikâh masasına oturan oyuncu Şükran Ovalı anne oldu. Ünlü çiftin kızının ismi Mihran oldu. Vatandaşlar ise Mihran adının ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki Mihran ne demek? Merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde...

Mihran ne demek? Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in kızının adının anlamı nedir?

Ocak 2017'de Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile nikâh masasına oturan oyuncu Şükran Ovalı anne oldu. Ovalı, bu sabah bir kız bebek dünyaya getirdi. Çift, kızlarına Mihran adını verdi.

DOĞUMHANE ÜNLÜ GEÇİDİ GİBİ!

Bu mutlu günde oyuncu dostları Şebnem Bozoklu, Enis Arıkan, Songül Öden, Ezgi Mola, Bergüzar Korel, Pelin Ermiş, Gözde Seda Altuner ve Melisa Doğu da Şükran Ovalı'yı yalnız bırakmadı.

Mihran ne demek? Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in kızının adının anlamı nedir? - Resim : 2

Şebnem Bozoklu, çektiği fotoğrafı "Şükranımızı doğumhaneye indirirken bu sabah biz... Şahane bir bebek geldi bu sabah dünyaya" notuyla Instagram'da paylaştı.

MİHRAN NE DEMEK?

Nehir. Pakistan'dan geçen İndus nehrine İslam müellifleri tarafından verilen isim


ŞÜKRAN OVALI

Doğum yeri İzmir’in Eşrefpaşa semtidir. Küçüklüğü İzmir, Bahçelievler'de geçmiştir. Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Fevzi Çakmak Ortaokulu'ndan mezun oldu. Liseyi de Göztepe’de (Selma Yiğit Alp Lisesi) bitirdikten sonra İstanbul’a gitti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur. Caner Erkin ile Roma'da 02.01.2017 tarihinde evlendi.

CANER ERKİN

Sol bek mevkinde forma giyen Türk millî futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş takımında forma giymektedir.

KARİYERİ
Caner Erkin şimdiye kadar Zico, Frank Rijkaard, Valeri Gazzaev, Aykut Kocaman, Ersun Yanal, İsmail Kartal, Vítor Pereira ve Şenol Güneş gibi teknik direktörler ile çalışmıştır.

Vestel Manisaspor
2004-2005
2004 yılında takımıyla profesyonel sözleşme imzalayan genç futbolcu, ilk lig maçına 18 Aralık 2004'te Karşıyaka ile oynanan 1. Lig karşılaşmasında çıktı.

2005-2006
2005-06 sezonunda Vestel Manisaspor'un Süper Lig'e çıkmasıyla yavaş yavaş adından söz ettirmeye başlayan Caner, Süper Lig'deki ilk maçına 16 Ekim 2005'te Denizlispor ile oynanan maçta çıktı. İlk golünü ise iki gol birden attığı Malatyaspor karşılaşmasında attı.

2006-2007
Vestel Manisaspor ile son maçına 2006-07 sezonunun 17. haftasında çıkan Caner, £3.5M karşılığında CSKA Moskova'ya transfer oldu.

CSKA Moskova

2007-2008
CSKA Moskova formasını, Lig, Kupa, Avrupa Kupası ve 7 UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması olmak üzere 33 kez giyen Caner Erkin, CSKA Moskova formasıyla iki kez Kubok Rossii şampiyonluğu tattı.

2008-2009
2008-2009 sezonunda, Rusya Premier Liga 7 maç, Uefa Kupası 6 maç toplam 13 maçta (2 asist) performans sergiledi.

Galatasaray
2009-2010
Caner Erkin, 31 Ağustos 2009 tarihinde CSKA Moskova'dan sezon sonunda satın alma opsiyonlu olarak Galatasaray'a 1 yıllığına kiralanmıştır. Antrenmanlarda gösterdiği performans ile ilk on bire girmeyi başarmıştır. Bir antrenman günü takım arkadaşı Arda Turan ile kavga etmiş ve bu kavga onun takımdan ayrılmasına sebep olmuştur.

Fenerbahçe
2010-2011
30 Haziran 2010 tarihinde, Fenerbahçe ile 4 senelik resmi sözleşme imzalamıştır..Fenerbahçe ile ilk golunü Eskişehirspor ağlarına bırakan Caner,İlk lig şampiyonluğunu yaşamıştır.Miroslav Stoch ve İssiar Dia ile forma rekabetine girmiş başarılı bir sezon geçirmiştir.Fenerbahçe sezon sonunda şampiyon olmuş,Caner ilk lig şampiyonluğunu elde etmiştir.Aykut Kocaman tarafından genellikle sol açık mevkiinde görev almıştır.

2011-2012
Bu sezonda İssiar Dia ve Miroslav Stoch ile forma rekabeti devam etmiştir.Bu sezonda Fenerbahçe forması ile 29 maça çıkan Caner 2 Gol atmıştır.16 Mayıs 2012 tarihinde oynanan Türkiye Kupası finalinde Bursaspor ile Fenerbahçe'nin oynadığı final maçında, 2.dakikada attığı golle takımını öne geçirmiştir. Bu finali 4-0 ile kazanan Fenerbahçe 29 yıl aradan sonra Türkiye Kupası'nı müzesine götürmüştür.

2012-2013
2012-13 sezonundan itibaren takım arkadaşı Miroslav Stoch'un formdan düşmesi nedeniyle artık çoğu maça ilk 11'de çıkmayı başarmış ve gösterdiği performans ile kendini ispatlamıştır. Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Eskişehirspor maçında ikili mücadeleye girdiği Veysel Sarı ile bir konuşmasında "lan" kelimesini kullandığı iddia edilmiş ve maçtan ihraç edilmiştir. Caner Erkin, maçtan sonra yaptığı açıklamada bu suçlamayı reddetmiştir. Aynı zamanda Veysel Sarı da "lan" kelimesini kendisinin söylediğini fakat, hakem Fırat Aydınus'un yanlış duyduğunu açıklamıştır.Fenerbahçe ile Avrupa Ligi'nde gruplarda Marsilya'ya, çeyrek finalde de SS Lazio takımına gol atmıştır. Bu sezonda sol açığa geçen Caner güzel bir performans sergilemiş, Fenerbahçe ise bir kez daha Türkiye Kupası'nı müzesine götürmüştür. Issiar Dia'nın takımdan ayrılması, Stoch'un da formdan düşmesi onu ilk 11'e taşımıştır. Caner Erkin Fenerbahçe forması ile 2012-13 sezonunda 53 maça çıkmış 4 gol atmıştır.

2013-2014

Erkin Fenerbahçe forması ile, 2015
Teknik direktör Ersun Yanal tarafından sol bekte oynatılmaya başlamıştır ve ilk 11'deki yerini yine korumuştur. Sezonun ilk yarısında sol bek oynamasına rağmen 14 asist 3 golle oynamıştır. İlk yarının son haftasında Kayserispor'a karşı sol çaprazdan kaydettiği gol haftanın golü unvanına layık görülmüştür. 2013-2014 sezonunda 10 asist yaparak Cicinho'nun ardından asist krallığında 2. sırayı Viudez ile paylaşmıştır. Sezon sonunda Fenerbahçe şampiyon olmuş, Caner Erkin Fenerbahçe forması altında 2. șampiyonluğunu kazanmıştır.

2014-2015
Yeni sezonda Ersun Yanal takımdan ayrılmış yerine İsmail Kartal geçmiştir. Sezon başında Süper Kupa'yı kazanan Caner, İsmail Kartal'ın da vazgeçilmezi olmuş, yaptığı asistler, attığı frikiklerle dikkat çekmiştir. Millî takımda da yerini korumuştur. Fenerbahçe sezon sonunda ligi 2.sırada tamamlamış, Türkiye Kupasında'da yarı final oynamıştır.

2015-2016
Takımın başına Portekizli teknik adam Vitor Pereira getirilmiştir. Hücüma olan katkısı ve defansif özelliği nedeniyle Vitor Pereira'nında vazgeçilmezi olan Caner, Fenerbahçe'de 3. kaptanlığa getirilmiştir. Bu sezonda ilk golünü 13 Ocak 2016 tarihinde Giresunspor ağlarına sol ayağıyla ceza sahası dışından atmıştır.

FC Inter
2016-2017
Başarılı futbolcu 2016-2017 futbol sezonu transfer döneminde Inter'e Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bittiğinden dolayı bedelsiz olarak transfer olmuştur. Teknik direktör değişikliği sebebiyle sezon sonuna kadar Beşiktaş'a kiralanmıştır.

Beşiktaş JK
2016-2017
2016-2017 sezonunda, 30 Ağustos 2016 tarihinde, Beşiktaş'tan KAP'A yapılan açıklamada; Beşiktaş Futbol A.Ş., Caner Erkin’ın transferi için oyuncunun kulübü ve kendisiyle görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. FC İnter kulübü Caner Erkin'in, Beşiktaş'a transfer olduğunu resmi sitesinden açıkladı.Beşiktaş JK’nin transfer görüşmelerine başladığını KAP’a bildirdiği sol bek Caner Erkin, hava yoluyla İstanbul’a geldi. Caner Erkin, 31 Ağustos 2016 tarihinde, Fulya’da bulunan Acıbadem Sports‘ta sağlık kontrolünden geçti.31 Ağustos 2016 tarihinde, Caner Erkin’in geçici transferi konusunda kulübü ve oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varıldığı, bedelsiz olarak 1 yıl Beşiktaş JK'ya kiralandığı KAP'a bildirildi. Satın alma opsiyonu 1.000.000 € olarak, Beşiktaş'tadır. Açıklaması yapıldı.

Caner Erkin BJK TV Röportajında: Mutlu olabileceğim için Beşiktaş’ı tercih ettim.Beşiktaş beni çok istedi, bunu hissettirdi. Başkanımıza bu konuda teşekkür ederim.Beşiktaş’ta olduğum için çok mutluyum.millî takımda oynadığım arkadaşlarımla oynayacağım için çok heyecanlıyım. Beşiktaş taraftarını çok yakından biliyorum. 14 yaşında Beşiktaş’a seçmelere gelmiştim. Bir hafta kadar tesislerde kalmıştım. 2-3 hafta antrenmana çıkmıştım. Çarşı içinde maç izleme imkanı bulmuştum. Taraftarlarımız çok yaratıcı. Vodafone Arena atmosferi harika. Orada oynamak için sabırsızlanıyorum.Antrenmanda Şenol Güneş bizimle ilgili güzel bir konuşma yaptı ve arkadaşlarımıza alkışlattı. Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynamalı. Bu sene şampiyonlar liginde oynayacağız. Kaliteli futbolculardan kurulu olmak zorundasınız. Herkes forma için daha çok çalışmalı. Bütün kulvarlarda zirveye çıkmak için oynayacağız. Rakiplerin değil bizim nasıl oynayacağımız önemli. Gol atınca tabii ki mutlu oluyorum ama öncelikli işim asist yapmak. 88 numaralı formayı giyeceğim. Hep benden büyüklerle futbol oynadım. Çok sert şut çekerdim. Asist yapmayı seviyorum. Çok orta yapıyorum maçlarda. Top kaybetmeyi sevmiyorum. Top hep bizde kalmalı. En büyük özelliğim sol ayağım. Sol ayağımla topu istediğim yere atabiliyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Beni sahiplendikleri için taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimize bana burada oynama fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum. Futbol hayatıma Beşiktaş’ta devam edeceğim.”

Süper Lig Turgay Şeren Sezonunda, 3.hafta, 10 Eylül 2016 tarihinde, Vodafone Arena'da oynanan Karabükspor maçında, Caner Erkin'in 26.dk da yaptığı orta da, Cenk Tosun topu ağlara yolladı.Sezon da ilk asistini yaptı. Beşiktaş - Karabükspor'u 3-1 mağlup etti. 4.Hafta, 18 Eylül 2016 tarihinde, Manisa 19 mayıs stadyumunda, Akhisar Belediyespor ile karşılaştı. 45.dk da Beşiktaş'ın kazandığı serbest vuruşu kullanan Caner Erkin'in yaptığı ortada Hugo Rodellega topu kendi ağlarına yolladı.Beşiktaş JK, Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup etti.Süper Ligin 8.Haftasında, 23 Ekim 2016 Tarihinde, Vodafone Arena'da oynanan, Beşiktaş-Antalyaspor maçında 69.dk.da Caner Erkin, Tolgay Arslan'ın yerine oyuna girdi. 81.dk.da sakatlanan Caner Erkin yerini Ömer Şişmanoğluna bıraktı. Beşiktaş-Antalyasporu 3-0 mağlup etti. Beşiktaş: "Sol ayak bileği aşil tendonu kopan oyuncumuz Caner Erkin'e, Sağlık Kurulu Başkanımız Dr.Sarper Çetinkaya tarafından Acıbadem Fulya Hastanesi'nde bu gece aşil tendon onarımı ameliyatı yapıldı.Başarılı geçen operasyon sonrasında Caner Erkin, 5-6 ay sonra antremanlara başlayabilecektir." Açıklaması yapıldı. Caner Erkin taburcu olduktan sonra açıklaması: "Bu çok talihsiz bir sakatlık. Futbolcuların futbol hayatları boyunca geçirebilecekleri en talihsiz sakatlıklardan bir tanesi. Ama sonuçta futbolcuların başına böyle şeyler geliyor. Onun için daha güçlü olacağım. İyileştikten sonra çalışmaya devam edeceğim. Futbola en içtenliğimle dönmeye çalışacağım. Taraftarlarımızın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Daha güçlü bir Caner Erkin olarak onların önüne çıkacağım. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Mihran ne demek? Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in kızının adının anlamı nedir? ile ilgili etiketler Caner Erkin Şükran Ovalı mihran ne demek kızı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.