Microsoft Teams'de her zaman online nasıl kalınır? Microsoft Teams'de online gözükme nasıl yapılır?

Günümüzde iş dünyasında, Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilen toplantılar ve iletişim çok yaygın hale geldi. Ancak, bazen bilgisayar başında olmamanıza rağmen online olarak görünmek isteyebilirsiniz. Peki, Microsoft Teams'de her zaman online nasıl kalınır? Microsoft Teams'de online gözükme nasıl yapılır? Ayrıntılar haberimizde...

İş ve toplantıların vazgeçilmezi olan Microsoft Teams, günümüzde evden çalışanların ayrılmaz bir parçası haline geldi. Bu durumda da müdürünüzün online durumunuzu sık sık kontrol ettiği durumlarla karşı karşıya kalmak kaçınılmaz oluyor. Peki, Microsoft Teams'de her zaman online nasıl kalınır? Microsoft Teams'de online gözükme nasıl yapılır? İşte aşağıdaki adımları takip ederek bilgisayar başında olmasanız bile Microsoft Teams'de online görünebilirsiniz...

Microsoft Teams'de her zaman online nasıl kalınır? Microsoft Teams'de online gözükme nasıl yapılır?

MİCROSOFT TEAMS'DE ONLİNE GÖZÜKME NASIL YAPILIR?

Microsoft Teams, işbirliği ve iletişim açısından oldukça kapsamlı bir platformdur. Bu platform sayesinde ekip üyeleri arasında hızlı ve etkili iletişim kurabilir, dosya paylaşabilir ve toplantılar düzenleyebilirsiniz. Ayrıca, Teams'in sunduğu diğer özelliklerle iş akışınızı daha verimli hale getirebilirsiniz.

Adım 1: Toplantı Oluşturun

Microsoft Teams üzerinden "Calendar" sekmesine gidin.

"Meet Now" seçeneğini seçerek sadece kendinizin bulunduğu bir toplantı başlatın. (Dilerseniz buraya başkalarını da davet edebilirsiniz, ancak tek başınıza devam edebilirsiniz.)

Adım 2: Status'u Güncelleyin

Oluşturduğunuz toplantının içindeyken, status'u "in a call"dan "online"a çevirin.

Bu basit taktik sayesinde, bilgisayar başında olmasanız bile online olarak görünmeye devam edebilir ve müdürünüzün dikkatini çekebilirsiniz. Bu, özellikle esnek çalışma düzenlerinde ve yoğun iş günlerinde size ek bir avantaj sağlayabilir.

Sonuç olarak, bu taktikle KPI ve benzeri performans göstergelerine takılmadan, daha esnek ve etkili bir çalışma deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Microsoft Teams'de her zaman online nasıl kalınır? Microsoft Teams'de online gözükme nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Microsoft
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.