MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan Habertürk'e ağır suçlamalar: Bir gün hesaplaşılacak!

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Habertürk'e ağır suçlamalar yöneltti. Habertürk'ün sahibi Turgay Ciner'in MHP karşıtı yayınlar yaptığını öne süren Yalçın, "Turgay Ciner’in yanına kâr kalmayacaktır. Elbet bir gün kendisiyle hesaplaşılacaktır." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Habertürk’ün Cumhur İttifakı ve MHP’nin aleyhine yayınlar yaptığını iddia etti.

"PKK'NIN SİYASİ KANADININ YANINDA SAF TUTMUŞTUR, HESAPLAŞACAĞIZ"

Habertürk'ün sahibi Turgay Ciner için, "Millet düşmanlarına Azrail kesilen MHP’nin ve vazgeçilmez millî çıkarlarımızın karşısında yer almış, zilletçiliğe soyunup PKK'nın siyasi kanadının ve terör sevicilerin yanında saf tutmuştur." diyen Semih Yalçın, “Ciner’in MHP’ye husumeti yatmaktadır. Turgay Ciner’in yanına kâr kalmayacaktır. Elbet bir gün kendisiyle hesaplaşılacaktır” ifadelerini kullandı.

İşte Yalçın'ın sosyal medya paylaşımları:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan Habertürk'e ağır suçlamalar: Bir gün hesaplaşılacak! ile ilgili etiketler Semih Yalçın Turgay Ciner
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.