MGM Hava Tahmin Uzmanı'ndan flaş uyarı: Bu gece buzlanma ve don tehlikesine dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Kenan Yüksel, en güncel kar tahminlerini SuperHaber YouTube kanalında açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Kenan Yüksel, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel ile gerçekleştirdiği canlı yayında, Vortex'in etkisiyle megakenti esir alan kar yağışlarının etkilerini ve Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporunu inceledi.

Vortex yağışlarının etkisini kaybettiğini belirten Yüksel, akşam saatleri itibariyle 18.00'e kadar tamamen ortadan kalkacağını vurguladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son uyarılarını aktaran Yüksel, gece saatlerinde sıcaklığın -4'e kadar düşeceğini ve buzlanma ile don olaylarının yaşanabileceğine ilişkin sürücülere ve vatandaşlara çok kritik uyarılarda bulundu. 

Kenan Yüksel'in açıklamaları şu şekilde;

İstanbul'da yağışlar artık hafifledi, kuvvetli yağışlar etkisini giderek kaybediyor. İstanbul'da Vortex'in etkisi öğleden sonra, akşama doğru ortadan kalkacak. Vortex'in etkisini dün gördük, deniz etkili yağışlar vardı. Cuma günü ara verdikten sonra, Cumartesi günü artmaya başladı. Meteoroloji'nin yağış ve sıcaklık tahminleri yüzde 95 tutuyor. Uyarıları 3 gün öncesinden vermeye başlıyoruz. Vatandaşı önceden paniğe sevk etmemek için bekliyoruz. Saat 18.00'e kadar Boğaz ve çevresinde hafif karla karışık yağmur olabilir. Bu gece saatlerinde sıcaklıklar -4'e düşebilir, bu buzlanma ve don olayını beraberinde getirir. Salı ve Çarşamba günü yağışlar etkisini kaybedecek ama Perşembe ve Cuma günleri yağmur yağacak.

Kenan Yüksel''in açıklamalarının tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

MGM Hava Tahmin Uzmanı'ndan flaş uyarı: Bu gece buzlanma ve don tehlikesine dikkat! ile ilgili etiketler kar Meteoroloji kenan yüksel vortex buzlanma don

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.