Metin Uca, sakın dokunma bu uca!

İslam düşmanlığını ve Müslümanlara yönelik nefretini paylaştığı her mesaj ile kusan Metin Uca yeni bir çirkinliğe imza attı. Afganistan'ın yönetimi ele geçiren Taliban üzerinden yine İslam'a saldırıya geçen Uca'nın geçmişte paylaştığı mesajlar ise kötücül zihniyetini bir kez daha gözler önüne serdi..

Resmi temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Taliban heyeti muhalefete dert oldu! Muhalif komedyen Metin Uca da Taliban heyetinin kıyafetleri üzerinden İslam'a yönelik çirkin bir saldırıya tevessül etti.

Uca, heyetin bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak, Afganların terlik giymesi ile sözde dalga geçti. Muhalif komedyen, "Ortaokul yıllarımızda biyoloji dersinde 'terliksi hayvan'ı neden detaylı anlattıklarını şimdi daha iyi anlıyorum" sözleriyle İslam'ı aşağılamaya kalktı.

GANDHİ'YE TERLİK ÖVGÜSÜ

Metin Uca'nın "terliksi hayvan" sözleri ile Müslüman toplumunu hedef aldığı ise geçmişte yaptığı bir paylaşım ile netlik kazandı.

Uca, 1 Eylül Dünya Barış Günü münasebetiyle yayımladığı bir mesajda, "İnsanlık tarihini BARIŞ ile yazmaya çalışan en önemli isimlerden Gandhi’nin işte size tüm mal varlığı. Uygarlık tarihini savaşlar ve acılar kronolojisine dönüştüren ama en çok barış zamanlarının huzurunu mutluluğunu arayan tüm insanların Dünya Barış Günü kutlu olsun" notu ile Mahatma Gandi'nin terlik ve kişisel eşyalarının görüntüsünü paylaşmıştı.

Metin Uca'nın terlik giyen Afganlara "terliksi hayvan", terlik giyen Hindu lidere ise "Barış elçisi" demesi sosyal medyada büyük tepki topladı.

İSLAM DÜŞMANLIĞI YENİ DEĞİL

Metin Uca daha önce de İslam dini ve Müslümanları hedef alan paylaşımlarda bulunmuştu.

Sosyal medya hesabından “Mübarek Cadılar gününüzü tebrik eder, hayırlara vesile olmasını niyaz ederim” mesajları paylaşan Uca, bu mesajlarından tesettürlü bir kadın fotoğrafı eklemişti.

Metin Uca, Ayasofya'nın ibadete açıldığı gün Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın kılıçlı hutbesiyle ilgili de, ''Emevi halifelerini bile anıp Lozanı unutan, kendi tarihini uydurmada Yıldız Savaşları filmini aratmayan, karanlık tarafın unutulmaz prensi Zart-Veder'' ifadelerini kullanmıştı.

Metin Uca, sakın dokunma bu uca! ile ilgili etiketler Metin Uca İslam Taliban Afganistan Müslüman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.