Metin Özülkü Kimdir, Kaç Yaşında? Eda Metin Özülkü çocuğu Var mı? Şarkılar Bizi Söyler'in Konuğu oldu

Metin Özülkü Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler'in Konuğu Oldu. Türk Pop Müziğinin sevilen isimlerinden olan ve 90'lı yıllara damgasını vuran Metin Özülkü Eda Özülkü ile evlidir. Hayranlarının Eda Metin Özülkü Çocuğu var mı Sorusuna Yanıt Aradığı bu akaş Metin Özülkü'nün şarkıları da merak edilir oldu.

Metin Özülkü Kimdir, Kaç Yaşında Merak Ediliyor. Şarkılar Bizi Söyler konuğu Metin Özülkü bir dönem yazdığı ve seslendirdiği şarkılar ile Türk Pop Müziğinde önemli bir yer edindi. Asıl adı Celalettin Metin Özülkü olan sanatçı 15 Temmuz 1962 doğumludur. Mersinlidir.

Türk müzisyen. Erol Büyükburç ve Edip Akbayram Orkestralarında Enstrüman Çaldı. Yedi yüzün üzerinde şarkı besteleyen Metin Özülkü Eda Özülkü ile evlidir.

EDA METİN ÖZÜLKÜ ÇOCUĞU VAR MI?

Eda Özülkü, 1988 yılında müzisyen Metin Özülkü ile evlendi. 2004 yılında Baran ve Volkan adlarında ikiz çocukları oldu. 2015 yılında eşi ile birlikte İlker Ayrık'ın sunduğu “Ben bilmem eşim bilir” yarışmasına katılıp kazandılar.

Eda Metin Özülkü ikizleri kaç yaşında?

Eda - Metin Özülkü çiftinin ikizleri Baran ve Volkan artık 18 yaşında.

Metin Özülkü kimdir? Metin Özülkü kaç yaşında, nereli? Metin Özülkü eşi  kim? - Haberler

Albümleri

Sahte Gülücük (1982)
Şarkılarla Abdülkadir (1983)
Al Yazmalım & Kar Çiçeğim (1990)
Aşkım İçin (1992)
Aşk Masalı (1997)
Böyle Aşk Olmaz (Eda Özülkü ile) (1999)
Hayat Başladı (2005)
Issız Ada (Eda Özülkü'yle) (2010)

Metin Özülkü Kimdir, Kaç Yaşında? Eda Metin Özülkü çocuğu Var mı? Şarkılar Bizi Söyler'in Konuğu oldu ile ilgili etiketler metin özülkü kimdir eda metin özülkü çocuğu var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.