'Rusya hava kuvvetleri ve füzelerle dövmeye devam edecek. Bu görüntüler haftalarca sürecek!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, hızla tırmanan gerginliğin savaşa dönüştüğü Rusya - Ukrayna cephesinde yaşanan son gelişmelerin yansımalarını masaya yatırdı.

Sürecin önümüzdeki günlerde daha zorlaşacağını belirten Yarar, "Rusya ezici bir üstünlükle hava kuvvetleri ve füzelerle dövmeye devam edecek. Bu görüntüler 1-2 gün değil, haftalarca sürecek" sözleriyle Rusya'nın Ukrayna'nın savunma gücünü zayıflatacak hamleler yapacağını aktardı.

 "ABD'ye güvenerek herhangi bir adım atan Ukrayna'nın sonundan ders almalı" diyen ŞenerABD'nin Ukrayna'yı yıllardır bir yere itmeye çalıştığını ve olayların sebebinin aslında ABD'nin tutumu olduğunu söyledi.

"BUNDAN SONRA ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK, DAHA ZOR OLACAK"

Mete Yarar, "Artık bundan sonra bazı şeyler eskisi gibi olmayacak, daha zor olacak. Bu süreç nereye doğru gidiyor tartışmaları içinde, Ruslar en güçlü olduğu iki durumla başlar. Önce savaş uçakları ve arkasından füzelerle demiştim. Ukrayna'nın Irak'ta olduğu gibi savunma gücünü zayıflatacak tesisleri vurur. Öyle de oldu. Rusya ezici bir üstünlükle hava kuvvetleri ve füzelerle dövmeye devam edecek. Bu görüntüler 1-2 gün değil, haftalarca sürecek." sözlerini kullandı.

"ABD'YE GÜVENEREK HERHANGİ BİR ADIM ATAN UKRAYNA'NIN SONUNDAN DERS ALMALI"

Nedim Şener "Rusya çok serinkanlı ve enteresan ilerliyor. Karşı taraftan anlaşılmak istenmeyen bir strateji uyguladıkları çok belli. Rusya'nın amacı çok farklı. NATO tarafından kıstırılmak isteniyor, Kazakistan dahil olmak üzere Asya ve Batı tarafından istikrarsızlaştırılmaya çalışılıyor. ABD'ye güvenerek herhangi bir adım atan Ukrayna'nın sonundan ders almalı. ABD, yıllardır Ukrayna'yı yavaş yavaş bir yere itiyor.  Bu olayların ana sebeplerinden biri ABD'nin tutumudur. Hatta bu amaç içinde NATO'yu tekrar düzenlemeye ve organize etmeye çalışıyor. Amacı geçmişten bugüne gelen 'düşman' diye koyduğu Rusya'yı bölmek ve parçalamak." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Rusya hava kuvvetleri ve füzelerle dövmeye devam edecek. Bu görüntüler haftalarca sürecek!' ile ilgili etiketler Nedim Şener Rusya Ukrayna Mete Yarar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.