Metaverse arsa nereden alınır? Metaverse arazi satın alma!

Geçtiğimiz haftalarda 100 milyon dolardan fazla metaverse arazisi satışı gerçekleşti. Sanal bir emlak şirketinin kurucu ortağı, dijital mülklerdeki fırsatın neden 16 ayda 200 kat artabileceğini de açıklamıştı. Metaverse arsalarına ilginin artmasıyla birlikte, arsa alımının nereden yapılabileceği de büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, metaverse arsası nereden alınır? Ayrıntılar haberimizde...

Bitcoin, NFT ve Metaverse derken gerçekliğin ve sanalın birbirine girdiği yepyeni bir dijital evrende hızla ilerliyoruz. Bu dünyada vakit geçirenlerin odağında ise son zamanlarda sanal oyun platformu MANA’da meta araziler satın almak var.

Michael Gord da meta araziler konusunda çevresinin pek de beklemediği bir parlama gösterdi.

Michael Gord, 2012’de “Bitcoin’in Yükselişi ve Düşüşü” başlıklı Wired makalesini okudu. Altı aylık yoğun bir araştırmadan sonra, Bitcoin’in dünyadaki en heyecan verici teknoloji olduğuna karar verdi. O zamandan beri Gord, blok zincir teknolojisinin ve kripto para birimlerinin toplu olarak benimsenmesini hızlandırmaya odaklandı, ancak bu her zaman kolay olmadı.

Metaverse arsa nereden alınır? Metaverse arazi satın alma!

METAVERSE SANAL ARSA NASIL ALINIR?

Metaverse üzerinden sanal arsa almak için dijital bir cüzdan oluşturmanız gerekli.

Daha sonra NFT pazarını inceleyerek istediğiniz fiyat ve özelliklere sahip olanları inceleyin. Çoğu zaman satıcıya teklif verebilir, hatta komşularınızı bile seçebilirsiniz.

Paketinizi seçtikten, cüzdanınıza para yatırdıktan ve bir fiyata karar verdikten sonra, satın al düğmesine tıklamanız yeterli.

Blockchain finansmanı sadece bir dakika sürer ve işlem, cüzdanınız için anonim bir tanımlayıcı kullanılarak kaydedilir ve artık seçtiğiniz mülkün NFT unvanına sahip olursunuz.

Yapay bir hayat olan metaversede kripto paralar geçerlidir. Kripto paraların tamamı sanal hisselerdir fakat sanal ortamı hedefleyen en popüler kripto para Decentraland'dır.

METAVERSE SANAL ARSA NEREDEN ALINIR?

Metaverse arsası satın alabileceğiniz bazı siteler şunlardır: 

1. Nextearth.io

2. decentraland

3. acieinfinity

4. sandbox

5. ovr

Metaverse arsa nereden alınır? Metaverse arazi satın alma! - Resim : 2

Metaverse arsa nereden alınır? Metaverse arazi satın alma! ile ilgili etiketler metaverse meta arazi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.