Mesut Yar Sözcü TV'den ayrıldı mı, neden yok, neden ayrıldı?

Gazeteci ve televizyoncu Mesut Yar, uzun yıllar boyunca Sözcü TV'de izleyicilerle buluştuğu Sabahın Sözcüsü programında göremeyen seyirciler, Mesut Yar'ın Sözcü TV'den ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. Bu çerçevede 'Mesut Yar Sözcü TV'den ayrıldı mı?' veya 'Mesut Yar Sözcü TV'de neden yok?' gibi soruları arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Mesut Yar Sözcü TV'den ayrıldı mı, neden ayrıldı? İşte, Mesut Yar hakkında merak edilen detaylar...

Gazeteci ve televizyoncu Mesut Yar, uzun yıllar boyunca ekranlarda sevilen Sabahın Sözcüsü programıyla izleyicilerle buluşuyordu. Ancak, son günlerde sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir açıklama, izleyicileri ve medya dünyasını heyecanlandırdı. Peki, Mesut Yar Sözcü TV'den ayrıldı mı, neden yok, neden ayrıldı? İşte detaylar..

 Mesut Yar Sözcü TV'den ayrıldı mı, neden yok, neden ayrıldı?

MESUT YAR SÖZCÜ TV'DEN AYRILDI MI?

Gazeteci ve televizyoncu Mesut Yar, uzun yıllar boyunca Sözcü Tv'de izleyicilerle buluştuğu Sabahın Sözcüsü programından ayrılarak siyaset arenasına adım attı. Yar'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama, hayranları ve izleyicileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

MESUT YAR SÖZCÜ TV'DEN NEDEN AYRILDI?

 Mesut Yar'ın Sözcü Tv'den ayrılma kararı, Datça Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı olma isteğiyle alındı. Gazeteci ve sunucu, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, "Yeni bir sayfa, yeni bir heyecan. Datça için hizmet etme zamanı geldi" ifadelerini kullandı. 

MESUT YAR SÖZCÜ TV'DE NEDEN YOK?

Gazeteci ve televizyoncu Mesut Yar, uzun süredir Sözcü Tv'de izleyicilerle buluştuğu Sabahın Sözcüsü programından ayrılarak, Datça Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday adayı oldu.

MESUT YAR KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Protohistorya ve Ön Asya arkeolojisi bölümü mezunu olan Mesut Yar, gazetecilik kariyerine Hürriyet, Sabah, Posta gibi önemli gazetelerde muhabirlik, editörlük ve köşe yazarlığı gibi çeşitli görevlerde bulunarak başladı. Televizyonculuk kariyerine 1994 yılında Kanal E'de hazırladığı "By Night" adlı talk show ile adım atan Yar, daha sonra birçok ulusal kanalda sunuculuk, yapımcılık ve genel müdürlük gibi önemli görevlerde bulundu.

Mesut Yar'ın Sözcü Tv'den ayrılmasının ardından programın yeni sunucusu ise henüz açıklanmadı.

 Mesut Yar Sözcü TV'den ayrıldı mı, neden yok, neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Sözcü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.