Mesut Özil krizinde yeni perde... Slavia Prag deplasmanına götürülmedi

Fenerbahçe'nin son 4 lig maçında ve Slavia Prag maçında "sakatlığı" nedeniyle forma giyemeyen Mesut Özil, Çekya deplasmanına da götürülmedi. 34 yaşında yıldız, son haftalarda sakatlığını gerekçe göstererek maçlara çıkmıyor. Fenerbahçe'ye "Yüzyılın transferi" olarak gelen Özil, taraftarın tepkisini çekmeye devam ediyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanşında yarın Slavia Prag'a konuk olacak Fenerbahçe'de Çekya'ya götürülecek 21 kişilik kamp kadrosu belli oldu. Mesut Özil "ağrıları" nedeniyle kadroya alınmadı.

Bu sezon Süper Lig'de 19 maçta 7 gol, 2 asistlik skor katkısı sağlayan 34 yaşında yıldız, son haftalarda sakatlığını gerekçe göstererek maçlara çıkmıyor. Fenerbahçe'ye "Yüzyılın transferi" olarak gelen Özil, taraftarın tepkisini çekmeye devam ediyor.

NEDEN GÖTÜRÜLMEDİ

Slavia Prag maçı hazırlıkları kapsamında antrenmanlara çıkan Mesut Özil, Prag deplasmanına götürülmedi.

Belinden yaşadığı sakatlığı atlatarak takımla çalışmalara başlayan yıldız isim, Prag yolculuğu öncesi teknik direktör İsmail Kartal ile bir görüşme yaptı.

İkilinin yaptığı toplantı sonrası Mesut'un tam olarak iyileşip, sağlıklı bir şekilde sahalara dönmesi için çalışmalarını İstanbul'da sürdürmesi kararı alındı.

FENERBAHÇE'NİN SLAVİA PRAG MAÇ KADROSU

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, teknik direktör İsmail Kartal'ın belirlediği isimler şöyle:

"Altay Bayındır, Berke Özer, Osman Ertuğrul Çetin, Attila Szalai, Kim Min-Jae, Serdar Aziz, Marcel Tisserand, Nazım Sangare, Ruhan Arda Aksoy, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa, Ozan Tufan, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Bora Aydınlık, Dimitris Pelkas, Bright Osayi-Samuel, Enner Valencia, Serdar Dursun, Mergim Berisha"

Mesut Özil krizinde yeni perde... Slavia Prag deplasmanına götürülmedi

Mesut Özil krizinde yeni perde... Slavia Prag deplasmanına götürülmedi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Slavia Prag UEFA Avrupa Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.