Mesut Akten kimdir? Kaç yaşında? Ne yaptı?

Mesut Akten kimdir? Kaç yaşında? Ne yaptı? Bir anda Twitter gündeminde popüler olan Mesut Akten geçtiğimiz gün yaptığı dolandırıcılık iddiası ile suçlanmaktadır. Peki Mesut Akten kimdir? Kaç yaşında? Ne yaptı?

Mesut Akten kimdir? Kaç yaşında? Ne yaptı? Bir anda sosyal medya hesaplarında birçok kızgın kişinin yorumları ile merak edilen Mesut Akçen'i araştırdık. İddiaya göre Mesut Akçen 11 Eylül günü 12 milyon TL’den fazla para ile kayıplara karıştı. Astoria karşısında Carrera Filo olarak hizmet veren şirket, olmayan araçlarla insanlardan kapora toplayıp paraları işlettikten sonra insanların parasını iade ediyordu.

NE YAPTILAR?

İddiaya göre, insanlara göstermelik birkaç araç ile kapora veya paranın tamamını alıp geçen hafta kaçtılar. Galerideki araçları da gece 12:40’da çekicilere yükleyip sabahında bir galeriye satıp kaçtılar.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Mesut Akçen bu iddialar ile sosyal medyada gündem oldu.

Mesut Akten kimdir? Kaç yaşında? Ne yaptı?

Mesut Akten kimdir? Kaç yaşında? Ne yaptı? ile ilgili etiketler Twitter kimdir ne yaptı kaç yaşında ne oldu? neden tt oldu Mesut Akten
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.