Messi, Hazard hakkında konuştu!

Lionel Messi, Real Madrid ile oynayacakları maç öncesinde Hazard ve Ronaldo hakkında konuştu.

Barcelona'da forma giyen Arjantinli süper yıldız Lionel Messi, çarşamba günü oynanacak El Clasico maçı öncesi verdiği röportajda açıklamalarda bulundu.

Eden Hazard'ın Cristiano Ronaldo'dan çok farklı olduğunu söyleyen Messi, "Hazard çok kaliteli bir futbolcu. Aynı zamanda dengesiz ancak Ronaldo'dan çok farklı olduğunu düşünüyorum, başka özellikleri var. Cristiano'nun yerine geçmek çok zor ama Hazard da çok iyi bir futbolcu." diyerek devam etti.

Messi, Hazard hakkında konuştu!

İnsanların çabuk unuttuğunu belirten Arjantinli, "Beni çok şaşırtıyor ama uzun zamandır bu işin içinde olduğum için biliyorum. İnsanlar çok çabuk unutuyor Zidane geri döndüğünde üst üste 3 Şampiyonlar Ligi'nin hiç bir önemi kalmadı. Sanki Real Madrid'de ilk günüymüş gibi taraftarın ondan bir şeyler bekleyeceğini o da biliyordu." diyerek sözlerini noktaladı.

Lionel Messi bu sezon Barcelona formasıyla 16 maçta 14 gol 9 asist yaptı.

 

Messi, Hazard hakkında konuştu! ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Lionel Messi Eden Hazard Barcelona El Clasico Arjantinli
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.