Merve Özbey'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! İkinci kez anne olmaya hazırlanıyor...

Ünlü oyuncu Merve Özbey, 2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz yıl kızı Elif Özüm'ü kucağına alan Özbey, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. 4 aylık hamile olan Özbey'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.

Kenan Koçak ile mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Merve Özbey, ikinci kez hamile olduğunu duyurmuştu. Geçen yıl şubat ayında ilk çocuğu Elif Özüm'ü kucağına alan 33 yaşındaki Özbey, yeniden anne olmak için gün sayıyor.

Merve Özbey'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! İkinci kez anne olmaya hazırlanıyor...

BEBEĞİN CİNSİYETİ ERKEK

4 aylık hamile olan şarkıcının ikinci bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Bir kız annesi olan Özbey'in oğlu olacak. Şarkıcı eşiyle doğacak olan çocuklarına isim düşünüyor.

Her fırsatta 4 çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren Özbey, müjdeli haberi sevenleriyle paylaşmıştı.

Merve Özbey'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! İkinci kez anne olmaya hazırlanıyor... - Resim : 2

Her zaman kalabalık bir aile hayalini kurduğunu söyleyen Merve Özbey, yaptığı bir açıklamada "Önceden çocuk yapmanın bencilce olduğunu düşünürdüm. Ama şimdi çok istiyorum."

"Allah en hayırlı zamanda nasip etsin. Ben tek çocuk büyüdüğüm için üç-dört çocuğum olsun, çok kalabalık bir aile olalım istiyorum" şeklinde konuşmuştu.

 

 

 

Merve Özbey'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! İkinci kez anne olmaya hazırlanıyor... ile ilgili etiketler Merve Özbet kenan koçak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.