Merve Özbey minik oğlu Emir'in yüzünü ilk kez gösterdi

Şarkıcı Merve Özbey geçtiğimiz Eylül ayında, 2020 yılında evlendiği iş insanı Kenan Koçak'tan ikinci bebeğini dünyaya getirmişti. Elif Özüm adını verdiği bir kızı bulunan Merve Özbey minik oğlu Emir'in yüzünü ilk kez gösterdi. Merve Özbey ve Kenan Koçak'ın ikinci çocukları Emir, sosyal medyada ilgi odağı oldu.

2020 yılının Şubat ayında nikah masasına oturduğu iş insanı Kenan Koçak ile evliliğinden Elif Özüm adında bir kızı olan ünlü popçu Merve Özbey geçtiğimiz Eylül ayında da ikinci kez annelik sevinci yaşamıştı. Özbey bir ilke imza attı ve oğlunun yüzünü gösterdi.

Merve Özbey


33 yaşındaki ünlü popçu aktif olarak kullandığı Instagram hesabından oğlu Emir'in fotoğrafını paylaştı. Minik oğlunun yüzünü ilk kez gösteren Merve Özbey paylaşımına ''Merhaba ben EMİR. Nam-ı diğer EMİİİİ'' notunu düştü. Henüz 3 aylık olan Emir sosyal medyada ilgi odağı oldu.

İşte Merve Özbey'in oğlu Emir:

Merve Özbey

 

Merve Özbey minik oğlu Emir'in yüzünü ilk kez gösterdi ile ilgili etiketler Merve Özbey
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.