Şarkıcı Merve Özbey ikinci kez anne oldu! İşte bebeğinin cinsiyeti ve ismi

2020 yılında nikah masasına oturduğu iş insanı Kenan Koçak ile evliliğinden Elif Özüm adında bir kızı olan ünlü popçu Merve Özbey ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşadı. Hamileliğinin son anına kadar konser sahnelerinde olan Merve Özbey, Emir adını verdiği oğlunu dünyaya getirdi.

2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile evlenen Merve Özbey, geçtiğimiz yıl kızı Elif Özüm'ü kucağına alarak ilk kez annelik heyecanı yaşamıştı. Kenan Koçak ile mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Merve Özbey, ikinci kez anne oldu.

merve özbey

Geçen yıl şubat ayında ilk çocuğu Elif Özüm'ü kucağına alan 33 yaşındaki ünlü şarkıcı bugün ikinci kez annelik sevinci yaşadı. Bir erkek bebek dünyaya getiren Merve Özbey'in oğluna Emir adını verdiği öğrenildi.

merve özbey

 
Doğum, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Melih Atahan Güven tarafından gerçekleştirildi. Prof. Dr. Ayşe Sesin Kocagöz yaptığı açıklamada “48 santim, 2.810 gram olarak dünyaya gelen bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz” dedi.

ANNE OLACIĞINU BU SÖZLERLE DUYURMUŞTU


Merve Özbey, ikinci kez anne olacağı 12 Mart tarihinde sosyal medyadan müjdelemişti. Eşi ve kızı Elif Özüm ile evlerinin bahçesinde karların arasında verdiği pozu 1.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Özbey, gönderisine şu notu düşmüştü: ''Siz bu fotoğrafa bakınca yüzleri gülen üç kişi görüyorsunuz ya öyle değil. Görünmeyeni de bilin isterim. Sırtımı sevgisine dayadığım, elini hep omzumda hissettiğim yoldaşımla kurduğumuz yuvamız yeniden şenleniyor. Ömrümüze ömür katan Elif'ime kardeş geliyor. Ailemiz büyüyor. Şimdi bıraksanız sabaha kadar anlatırım yaşadığım heyecanı. Ama biliyorum ki ne desem eksik kalacak. 'Anneler olmasa kim kimi severdi' diyen Gülten Akın'dan yardım alarak sevgimi ve sevincimi paylaşmak istedim. Kalbinden doğuran, yalnızca insana değil; kediye, köpeğe ve kuşlara yuva olmayı bilen tüm güzel yüreklerin varlığına şükrederek, sevgiyi yücelterek çoğalmamız umuduyla. Bin şükür.''

Şarkıcı Merve Özbey ikinci kez anne oldu! İşte bebeğinin cinsiyeti ve ismi ile ilgili etiketler Merve Özbey kenan koçak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.