Merve Aydın Filiz kimdir, kaç yaşında, nereli, kilosu, boyu, burcu, saç ve göz rengi, instagram hesabı

Survivor 2022 All Star ünlüler Merve Aydın Filiz kimdir? Yarışmayı yakından takip edenler Merve Aydın Filiz’ın kilosu, boyu, burcu, saç ve göz rengini merak ediyor. Peki ama Merve Aydın Filiz kaç yaşında, nereli, evli mi, instagram hesabı nedir?

Survivor 2022 All Star kadrosu ünlüler takımında yer alan Merve Aydın Filiz hakkındaki tüm detaylar izleyenler tarafından takip edilmektedir. Daha öncesinde Survivor 2014 ve 2015 kadrosunda ünlüler takımında Merve Aydın Filiz başarılı bir performans ortaya koymuştur. İşte Merve Aydın Filiz’ın kilosu, boyu, burcu, göz ve saç rengi…

Merve Aydın Filiz Kimdir?

17 Mart 1990 tarihinde İstanbul’un Bakırköy ilçesinde dünyaya gelen Merve Aydın Filiz, 800 m. açık hava ve salon Türkiye rekorlarının sahibidir. 2012 Yaz Olimpiyatları'nda sakatlanmasına rağmen yarışa devam etmesiyle büyük ses getirmiştir.

2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011'de Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanan Aydın, Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında (Nagihan Karadere, Meliz Redif ve Pınar Saka ile birlikte) ikinci gümüş madalyasını da kazanmıştır.

Merve Aydın Filiz kimdir, kaç yaşında, nereli, kilosu, boyu, burcu, saç ve göz rengi, instagram hesabı

Londra 2012 Yaz Olimpiyatları kadınlar 800 metre seçmelerinde 2.seride yarışan Aydın, yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi. Sakatlık acısı nedeniyle ağlayarak yarışa devam edip bitirmesi, onu manşetlere taşıyan en büyük neden oldu.

12 Haziran 2012 tarihinde Beyaz Rusya'da Olimpiyat seçmeleri kapsamındaki yarışta koştuğu 2:00.23'lük derece ile 800 m Türkiye rekorunun sahibi olan Aydın, 2011 Avrupa Takımlar Şampiyonası'nda 3.29.42'lik derecesiyle ( Birsen Bekgöz, Pınar Saka ve Meliz Redif ile birlikte) bu alandaki açıkhava Türkiye rekorunu da elinde bulundurmaktadır.

2014 Mart'ından itibaren Star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer almıştır. Adada 111 gün kaldıktan sonra yarışmada Ahmet Dursun'la birlikte 3. olmuştur.

22 Şubat 2015'te tv8'de yayınlanmaya başlanan ve Survivor Türkiye'deki eski katılımcıların mücadele ettiği Survivor All Star'da yarışıp finale kalmayı başarmıştır. 3 Temmuz'da yapılan finalde ise halk oylaması sonucu 2. olmuştur.

1 Eylül 2018'de Mehmet Akif Filiz ile evlenmiştir.

Merve Aydın Filiz kimdir, kaç yaşında, nereli, kilosu, boyu, burcu, saç ve göz rengi, instagram hesabı - Resim : 2

Adı Soyadı: Merve Aydın Filiz
Doğum Tarihi: 17 Mart 1990
Nereli: İstanbul
Burcu: Balık
Kilosu: 58
Boyu: 1.80
Göz Rengi: Açık Kahverengi
Saç Rengi: Kahverengi
Evli mi: Mehmet Akif Filiz

Merve Aydın Filiz Boyu Kaçtır?

Merve Aydın Filiz 1.80 boyundadır.

Merve Aydın Filiz Kilosu (Ağırlığı) Nedir?

Merve Aydın Filiz 58 kilodur.

Merve Aydın Filiz Saç Rengi Nedir?

Merve Aydın Filiz saç rengi kahverengidir.

Merve Aydın Filiz Instagram Hesabı

Merve Aydın Filiz sosyal medya hesabı Instagram’da @merveaydin90 adresini kullanmaktadır.

Merve Aydın Filiz Burcu Nedir?

Merve Aydın Filiz Balık burcudur.

Merve Aydın Filiz Göz Rengi Nedir?

Merve Aydın Filiz göz rengi açık kahverengidir.

Merve Aydın Filiz kimdir, kaç yaşında, nereli, kilosu, boyu, burcu, saç ve göz rengi, instagram hesabı ile ilgili etiketler Survivor merve aydın