Merter'de trafiği durduran zincirleme kaza

Merter D -100 Karayolu'nda 3 aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Cevizlibağ istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

Kaza, saat 17.00 sıralarında, Merter D -100 Karayolu Cezivlibağ istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Burak Y. idaresindeki otomobil, bilinmeyen nedenle önce 2 araca çarptı ve takla atarak durabildi. Takla atan araçtaki 3 kişi araçtan kendi imkanlarıyla çıktı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. D - 100 Ankara istikametinde yol trafiğe kapanırken, uzun araç kuyrukları oluştu. İki araçta yaralanan toplamda 5 kişi, ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay sonrası 3 araçta da hasar oluştu. Takla atan aracın çekilmesiyle yol trafiğe yeniden açıldı.

 

“ÇOK HIZLILARDI”

Kazaya karışan sürücülerden Murat A., ölümden döndüklerini ifade ederek, “Biz istikametimizde giderken diğer arabaya çarpmış sonra bizim arkamızdan çok kötü bir şekilde çarptıktan sonra önümüzde takla atarken gördüm. Durmak zorunda kaldım arabamızın hali ortada. Bizde herhangi bir şey yok. Alkollü olduklarını düşünüyorum çok hızlılardı” diye konuştu.

Merter'de trafiği durduran zincirleme kaza

Merter'de trafiği durduran zincirleme kaza - Resim : 2

Merter'de trafiği durduran zincirleme kaza - Resim : 3


(İHA-DHA)

Merter'de trafiği durduran zincirleme kaza ile ilgili etiketler merter Merter'de kaza d-100 karayolu cevizlibağ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.