Mert Yaşar kimdir, nerelidir? Neden soruşturma başlatıldı? Ne dedi?

Mert Yaşar’ın sosyal medya üzerinden Ak Partili Özlem Zengin’e söyledikleri nedeni ile hakkında soruşturma başlatılan Mert Yaşar kimdir, nerelidir ve hakkında neden soruşturma başladığını araştırdık.

Mert Yaşar kimdir, nerelidir merak ediliyor. Avukat Mert Yaşar’ın sosyal medyadan Özlem Zengin’e karşı söyledikleri nedeni ile hakkında soruşturma başlatılması gündem oldu. Mert Yaşar kimdir, nerelidir ve hakkında neden soruşturma başlatıldı araştırdık.

Mert Yaşar hakkında neden soruşturma başlatıldı? Ne dedi?

Mert Yaşar’a neden soruşturma açıldı merak ediliyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın sosyal paylaşım sitesinde AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e ilişkin sözleri nedeniyle Mert Yaşar isimli kullanıcı hakkında soruşturma başlattılar.

Mert Yaşar kimdir, nerelidir? Neden soruşturma başlatıldı? Ne dedi?

Yapılan açıklamada, bir sosyal paylaşım sitesinde Mert Yaşar isimli kullanıcının Tokat Milletvekili Özlem Zengin'e yönelik sarf edilen sözleri yüzünden soruşturma başlatıldığı bildirildi. Açıklamada şüphelinin kimlik bilgilerinin tespiti ve yakalanması için kolluğa talimat verildiği söylendi.

Mert Yaşar kimdir, nerelidir? Neden soruşturma başlatıldı? Ne dedi?

Mert Yaşar kimdir?

Mert Yaşar, hukukçu, avukat, arabulucudur. Spor hukuku, çocuk hukuku alanında da faaliyetler göstermektedir.

1989-1996 yılları arasında Özel Saint-Benoit Lisesinden mezun olduktan sonra 1996-2001 yılları arasında Galatasaray Üniversitesi'nde lisans eğitimi alan Yaşar, 2001-2003 yılları arasında Yüksek Lisans yaparak hukuk mezunu oldu. Mert Yaşar Hukuk Bürosu'nu kurmuş ve arabulucuk ile ilgilenmektedir.

Mert Yaşar, 2012'de Kadir Has Üniversitesi Spor Araştırmaları Merkezi'nde Danışma Kurulu Üyesi olmuştur. Yanı sıra üniversitede Spor Hukuku Eğitmenliği yapmaktadır.

Mert Yaşar kimdir, nerelidir? Neden soruşturma başlatıldı? Ne dedi? ile ilgili etiketler mert yaşar kimdir nerelidir ne dedi neden soruşturma açıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.