Akıl sağlığıyla ilgili yapılan yorumlar Merve Boluğur'u kızdırdı

2 Ekim'de evlendiği DJ Mert Aydın ile boşanmaya hazırlanan oyuncu Merve Boluğur, hakkında yapılan olumsuz haberlere sosyal medyadan isyan etti. Boluğur, kendi akıl sağlığıyla ilgili yorum yapan, kendisine sosyal medya üzerinden şiddet ve baskı uygulayan herkesi savcılığa vereceğini açıkladı.

Son dönemlerde oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan ve Mert Aydın ile kısa süreli evliliğini sonlandırmaya hazırlanan 35 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur hakkında yapılan olumsuz yorumlar ve haberler karşısında isyan etti. Kendi akıl sağlığıyla ilgili yorum yapan, sosyal medya üzerinden şiddet ve baskı uygulayan herkesi savcılığa vereceğini açıkladı.

 

''SENELERDİR BU İNSANLAR ÜSTÜME GELİYOR''


Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Merve Boluğur şu ifadeleri kullandı: "Sosyal medyada hakkımda yapılan akıl sağlığı yorumlarıyla taciz, kadına şiddet, kendi mutsuzluğunu kusan klavye delikanlılarını bundan sonra mahkemeye vereceğim bilginize... Keza eski eş muhabbeti yapan bütün köşe yazarı magazincileri de... Senelerdir bu insanlar üstüme geliyor, yettiniz... Ahlakınızla iş yapın"

merve boluğur

 

 

Akıl sağlığıyla ilgili yapılan yorumlar Merve Boluğur'u kızdırdı ile ilgili etiketler Merve Boluğur Mert Aydın Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.