Merkez Hakem Kurulu'ndan flaş hakem kararı! "İlk yarının sonuna kadar dinlendirilecekler"

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu, gündemdeki hakem kararlarıyla ilgili açıklama yaptı. Ahmet İbanoğlu, isim vermeyerek bazı hakemlerin ilk yarı sonuna kadar dinlendirileceğini ve klasmanlarının düşürüleceğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu internet sitesinden açıklama yayımlayan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu, gündemdeki hakem hatalarıyla ilgili karar alındığını duyurdu. Buna göre bazı hakemler ilk yarının sonuna kadar dinlendirilecek. Yine bazı hakemlerde ise klasman düşüşleri yaşanacak.

İşte Ahmet İbanoğlu'nun açıklaması:

MHK olarak, hakem performanslarını her hafta dikkatle takip ettiğimizi ve bazı hakemlerimizi, ilk yarı sonuna kadar dinlendirme kararı aldığımızı, Aralık sonu yapılacak klasman değerlendirmelerinde bu analizleri dikkate alarak hareket edeceğimizi kamuoyu ile paylaşmak isterim.

Diğer taraftan, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Fenerbahçe A.Ş. - Vavacars Fatih Karagümrük maçına ait VAR kayıtlarını, MHK Başkanı olarak yetkim dahilinde dikkatle dinledim. Söz konusu VAR kayıtlarının deşifre edilip medyaya servis edildiğine dair iddia edilen diyalog, hayal ürünü ve gerçek dışıdır. İtibar edilmemesini rica ederim.

Merkez Hakem Kurulu'ndan flaş hakem kararı! "İlk yarının sonuna kadar dinlendirilecekler" ile ilgili etiketler hakem MHK TFF
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.