Merih Demiral'ın kampanyasında formalar satılmaya devam ediyor!

Milli futbolcu Merih Demiral'ın Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere yönelik başlattığı kampanyada satışa çıkardığı Kevin De Bruyne, Eden Hazard ve Alvaro Morata formaları toplamda 1 milyon TL'ye satıldı.

İtalya Seriea A ekiplerinden Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ın Kahramanmaraş merkezli depredemlerden etkilenenler için başlattığı yardım kampanyasında 3 forma daha satıldı.

Merih Demiral sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Manchester City'den Kevin De Bruyne, Atletico Madrid'den Alvaro Morata ve Real Madrid'den Eden Hazard'ın formalarının toplamda 1 milyon TL'ye satıldığı belirtti.

Daha önce Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci'nin formalarının satışından toplamda 5 milyon TL bağış elde edildiği açıklanmıştı.

Lionel Messi, Erling Haaland, Harry Kane, Kylian Mbappe'nin ve Neymar'ın da formalarının açık artırmayla satılacağı duyurulmuştu.

Merih Demiral'ın kampanyasında formalar satılmaya devam ediyor! ile ilgili etiketler Merih Demiral deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.