Bu sezon transfere 122 milyon euro harcamışlardı! Merih Demiral'a imza attırdılar

Atalanta'da hocası Gasperini ile büyük sorunlar yaşayan ve kadro dışı kalan milli futbolcu Merih Demiral Al Ahli'ye transfer oldu. Bu sezon Mahrez, Kessie, Maximin, Roger İbanez gibi yıldızları kadrosuna katan Suudi Arabistan kulübü Merih için 20 milyon euro ödeyecek.

İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'nın formasını giyen Merih Demiral'ın takımdan ayrılması bekleniyordu. Milli yıldızın yeni takımı belli oldu.

MERİH İÇİN N.FORREST VE WEST HAM DEVREDEYDİ

Yaz transfer döneminde ismi İtalya Serie A'dan Inter ile anılan Merih Demiral için özellikle İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'ın da devreye girdiği belirtilmişti. Nottingham Forest'ın yanı sıra milli yıldız ile West Ham United'ın da ilgilendiği ifade edilmekteydi.

ATALANTA'DA KADRO DIŞI KALMIŞTI

Atalanta geçen sezon Juventus'tan 5 milyon Euro bedelle kiraladığı Merih Demiral'ın bonservisini sezon başında 20 milyon euroya almıştı. Merih Demiral, Atalanta'da geride bıraktığımız sezon toplamda 28 karşılaşmada görev aldı ve 1 gol attı. Milli futbolcunun kulübü ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

ALİ KOÇ MERİH'İ ÇOK İSTEMİŞTİ

Fenerbahçe'nin de Merih Demiral'ın durumunu yakından takip ettiği ifade ediliyordu. Özellikle sarı-lacivertlilerin bonservisi oldukça yüksek olan milli oyuncu için transfer döneminin sonunda Atalanta'da kalması durumunda bir hamle yapabileceği belirtilmekteydi.

MERİH DEMİRAL AL AHLİ'DE

Birçok iddiaya rağmen Merih Demiral transferinde sürpriz bir anlaşma gerçekleşti. Merih'in yeni adresi, bu yaz birçok süperstarın gittiği Suudi Arabistan oldu. Merih Demiral, yeni sezonda Al Ahli forması giyecek.

AL AHLİ 20 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDEYECEK

Al Ahli, hem Atalanta hem de milli oyuncu ile anlaşma sağlamış durumda. Bu transfer karşılığında Atalanta'ya 20 milyon euro bonservis bedeli ödenecekken Merih Demiral da oldukça yüksek bir yıllık ücret kazanacak.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Ezgjan Alioski'yi de kadrosunda bulunduran Al Ahli; bu yaz transfer döneminde Edouard Mendy, Roger Ibanez, Franck Kessie, Allan Saint-Maximin, Riyad Mahrez ve Roberto Firmino gibi süperstarları kadrosuna katmıştı.

MERİH İSE 11 MİLYON EURO ALACAK

Merih Demiral, yeni takımı ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Milli yıldızın kazanacağı yıllık ücret ise dudak uçuklatacak cinsten... Merih Demiral, yeni takımından senelik 11 milyon euro ücret alacak.

Bu sezon transfere 122 milyon euro harcamışlardı! Merih Demiral'a imza attırdılar ile ilgili etiketler Merih Demiral Transfer Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.