Merdan Yanardağ'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Böyle bir aymazlık olabilir mi?

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, CHP'ye ve Kemal Kılıçdaroğlu'na adeta ateş püskürdü. Seçim gecesi yaşananlara "Böyle bir aymazlık olabilir mi?” diyerek tepki gösteren Yanardağ, “CHP Genel Merkezi’nde açık bir takım televizyonların ilk ekranlarında ilk turda Recep Tayyip Erdoğan’ın kazandığı görülüyor.” ifadelerini kullandı.

Türkiye 14 Mayıs'ta sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde oy kullanılan seçimde Cumhurbaşkanı ilk turda belirlenemedi ve 2. tura kaldı.

CHP'YE YAKINLIĞIYLA BİLİNEN MERDAN YANARDAĞ'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, dünkü yayınında seçim sonuçları ve seçim gecesi yaşananlar ile ilgili Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Yanardağ'ın sözleri şöyle:

"CHP Genel Merkezi'nde açık olan televizyonların ekranlarında Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda kazandığı görülüyordu. Hafif kelimeler seçmeye çalışıyorum. Böyle bir aymazlık olabilir mi? Kılıçdaroğlu'nun da Erdoğan'ın yaptığı gibi kendisini bekleyen kalabalığa konuşma yapması gerekiyordu. Liderlerle yapılan kısa açıklamanın doğru olmadığını düşünüyorum."

 

Merdan Yanardağ'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Böyle bir aymazlık olabilir mi? ile ilgili etiketler Merdan Yanardağ Kemal Kılıçdaroğlu seçim Tele1
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.