Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a sert sözler: "Korkaklığını partimize operasyon çekerek cesaret örneğine dönüştürdü"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mansur Yavaş'ın bir televizyon programındaki açıklamalarına cevap verdi. Akşener, Yavaş'ın İYİ Parti'ye operasyon çektiğini öne sürdü.

Mansur Yavaş katıldığı bir TV programında Akşener'in genel seçimler öncesinden kendisinin adaylığını istemesi konusunda samimi olmadığını söylemişti. Yavaş bu açıklamasında, "Ben kırgın falan değilim. 'Aday olmadı' diye ben suçlanıyorum. Gerçekten aday olmamı istiyorsanız, 'hadi çık gel aday ol' demekle olmaz, başka partide kaydım var. Sayın Davutoğlu da söylemiş 'Sayın Yavaş'ın aday olmasını düşünüyorsanız ben getireyim masaya' demiş. 1 gün önce beni arayıp 'teklif getireceğim, böyle bir şey düşünür müsünüz?' demesi lazım." ifadelerini kullandı.

AKŞENER: YAVAŞ PARTİMİZE OPERASYON ÇEKİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Maltepe'de esnaf ziyaretinde bulunduğu sırada kendisine sorulan Mansur Yavaş sorusuna sert bir cevap verdi.

Akşener, genel seçimlerden sonra Millet İttifakı'nın dağılma sürecinde korkaklıkla suçladığı Yavaş için şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Mansur Yavaş korkaklığını bizim partimize operasyon çekerek cesaret örneği haline çevirdi. Bunu ayıpladığımı ifade etmek isterim. Kendisine bu söylendi. Şahitli, ispatlı bu söylendi.

Dolayısıyla cesaret edemedi. Vatandaşın, milletin talebini kabul etmekten korktu. O cesareti gösteremedi, o mücadeleyi veremedi. Sonuç itibarıyla o günler geçti, bugün itiraf etti.

Partimizin il başkanının, bütün ilçe başkanlarının istifa ettiğini ve kendisiyle çalıştığını itiraf etti. Yani cesareti İyi Parti'ye göreymiş. Kendisini alkışlıyorum."

Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a sert sözler: "Korkaklığını partimize operasyon çekerek cesaret örneğine dönüştürdü" ile ilgili etiketler Meral Akşener Mansur Yavaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.