Meral Akşener siyaseti bırakıyor mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Bırakıyorum" mu dedi? İşte siyasi kulisleri dalgalandıran o iddia

Siyasi kulisleri dalgalandıran oldukça önemli bir iddia ortaya atıldı. İddia'ya göre Meral Akşener'in siyaseti bırakacağı ve bunun yollarını düşündüğü öne sürüldü. Ayrıca Akşener'in siyaseti bırakma düşüncesini Cumhurbaşkanı Erdoğan'la da paylaşmış olabileceği iddia edildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili bir iddia siyasi kulisleri hareketlendirmiş durumda.

İYİ Parti olarak yerel seçimlerde ittifak içinde olmayacaklarını ve tek başına gireceklerini açıklayan Akşener'in, seçimlerin ardından siyaseti bırakacağı iddia edildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ İDDİASI

TGRT Haber Ankara Temsilcisi Ercan Gürses'in İYİ Partili bir kaynaktan aldığı kulis bilgisine göre, Genel Başkan Meral Akşener siyaseti bıracak ve bunun yollarını düşünüyor.

Ercan Gürses, Meral Akşener'in bırakma nedenlerine dair sorularına aldığı cevabı da şu şekile paylaştı:

“Sayın Akşener siyasi geçmişi, yaşı ve pozisyonu itibariyle elde edebileceklerini siyasetten almış bir siyasetçi. Bundan sonrası için başka bir beklentisi olduğunu düşünmüyorum. Bunları yaşamış ve bundan sonrası için de artık geçmiş kızgınlıklarıyla çok fazla ileri gidebileceğini zannetmiyorum. Bence bırakacak… Bırakmak için ortam hazırlıyor, yolunu döşüyor. Hatta daha ileri bir iddiadan bahsetti. Tayyip Erdoğan’la da bu konuyu görüştüğünü zannediyorum. Ama onun iddiası…”

İMAMOĞLU BİLE AKŞENER'İ İKNA EDEMEZ

Yine aynı İYİ Partili kaynak, “İstanbul ittifakı olur mu?” sorusuna da “Akşener için o defter kapandı” dedi ve Akşener'i İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bile ikna edemeyeceğini belirtti.

Meral Akşener siyaseti bırakıyor mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Bırakıyorum" mu dedi? İşte siyasi kulisleri dalgalandıran o iddia ile ilgili etiketler Meral Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekrem İmamoğlu İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.