Merakla beklenen fragman yayınlandı!

Show TV ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı 'Çukur' dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Nefes kesen fragmanın ardından Koçovalıları nelerin bekleyeceği merak konusu oldu.

Çukur dizisinin çarpıcı sezon finalinin ardından “Yamaç ve İdris’e neler olacak?” sorusunun yanıtı uzun zamandır merakla bekleniyordu.

"İDRİS KOÇAVALI ÖLMÜŞ, SİZ NİYE YAŞIYORSUNUZ?"

Koçovalı kadınların hayatı karşılığında Yamaç ya da İdris’in canını isteyen Yücel’in baba-oğlu karşı karşıya getirdiği anlar ekran başındakileri soluksuz bırakmıştı. Yayınlanan üçüncü sezon ilk tanıtımında Cumali’nin “İdris Koçovalı ölmüş, siz niye yaşıyorsunuz?” sözleri ise izleyenleri şoke etti.

"SEN BABANI ÖLDÜRMEK ZORUNDA KALDIN MI?"

İdris’in kollarına yığıldığı Yamaç’ın deliye döndüğü ve ağzından “Sen babanı öldürmek zorunda kaldın mı hiç?” sözlerinin döküldüğü nefesleri kesen tanıtımda İdris’in eşyalarını kapının önünde bulan Sultan gözyaşlarına hakim olamadı.

Merakla beklenen fragman yayınlandı!

Diziye dahil olan Damla Sönmez’in de ilk kez görüldüğü yeni sezon tanıtımı heyecanı yükseltirken, darmaduman olan Koçovalıların neler yaşayacağı merakla bekleniyor.

Merakla beklenen fragman yayınlandı! - Resim : 2

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor.

Çukur, merakla beklenen 3. sezonuyla 16 Eylül Pazartesi saat 20.00’de Show TV'de!

Merakla beklenen fragman yayınlandı! ile ilgili etiketler Çukur Show TV Aras Bulut İynemli Damla Sönmez Necip Memili
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.