Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk'un yeni dizisi hangisi?

Uluç Bayraktar'ın yöneteceği Çarpışma dizisinin oyuncuları belirleniyor. Dizinin kadrosuna genç bir oyuncu katıldı. Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk'un yeni dizisi hangisi? Yeni rolü ne? Detayları ve yeni görüntüleri haberimizde bulabilirsiniz.

Yeni yayın döneminin iddiası yüksek dizilerinden Çarpışma'nın oyuncuları bir bir belli oluyor. Başrol teklifine olumlu yanıt veren Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri olacak oyuncu için görüşmeler devam ediyor. Dizinin kadrosuna dahil olan genç oyuncu Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk'un yeni dizisi hangisi? Yeni rolü ne? Gelişmeler ve yepyeni görüntüler haberimizde...

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk'un yeni dizisi hangisi?

Uluç Bayraktar'ın yöneteceği diziyi Ali Aydın kaleme alacak. Oyuncu seçimi için çalışmaların hızlandığı dizinin kadrosu da yavaş yavaş şekilleniyor. Başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ'a, eşlik edecek diğer başrol oyuncusunun Cansu Dere olduğu konuşuluyor. Güzel oyuncu ile görüşmelerin sürdüğü iddia edilirken, diziye katılan oyunculardan biri Melis Aslı Pamuk oldu.

 

 KIVANÇ TATLITUĞ POLİS OLACAK
Dört aracın feci şekilde çarpışmasıyla başlayan ve peş peşe nefes kesen olayların yaşanacağı sürükleyici dizide Kıvanç Tatlıtuğ, "Mahir" adlı polisi, son olarak "Çukur"da seyirci karşısına çıkan Alperen Duymaz ise hapisten yeni çıkan "Kerem" adlı hırsızı oynacak. Dört araçlık kazadaki sürücülerden, bir kız çocuğu sahibi olan Zeynep karakteri için Cansu Dere'yle görüşmelerin sürdüğü konuşuluyor.

MELİSA ASLI PAMUK DA KADRODA
"Çarpışma" dizisinde Zeynep'in avukatı Cemre rolünü ise geçen yıldan beri projede adı geçen Melisa Aslı Pamuk'un canlandıracağı öğrenildi. Pamuk, son olarak "Kara Sevda" dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Sürpriz oyunculara da teklif gittiği ifade edilen "Çarpışma"nın ay sonu itibariyle çekimlerinin başlaması planlanıyor.

 CANSU DERE ÇARPIŞMA'DA OYNAYACAK MI?
Oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni sezonda izleyiciler ile buluşması bekleniyor. Çarpışma dizisinde rol alması beklenen Tatlıtuğ'a partner aranıyor.

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönecek olan Kıvanç Tatlıtuğ'a ise Çarpışma adlı dizide Cansu Dere'nin eşlik edeceği konuşuluyor. Kulislerde, iki oyuncu ile de ücret konusunda anlaşma sağlanamadığı iddiaları yer alıyor.

Ay Yapım ise Twitter üzerinden konu ile ilgili açıklama yaptı.
İşte Ay Yapım'ın açıklaması;
"Hiçbir oyuncunun adının yıpranmaması için bu açıklamayı yapma ihtiyacını duyduk: Yeni sezon projelerimizden Çarpışma’nın cast çalışmalarına henüz başlamadık. Gelişmeleri bildirmeye devam edeceğiz..."

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk'un yeni dizisi hangisi? - Resim : 2


MELİSA ASLI PAMUK
Melisa Aslı Pamuk 14 Nisan 1991, Haarlem doğumlu Türk kökenli, Hollanda vatandaşı oyuncu ve modeldir.

Hayatı ve kariyeri
2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX TV'de yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil etmiştir. Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. 1,76 cm boyunda ve 58 kg olan Pamuk, 85-62-90 vücut ölçülerine sahiptir. Modelliğe on dört yaşında iken başlamıştır.

Pamuk, henüz on üç yaşında iken, 2004 yılında bir "Bos Bros. Film & TV Productions" ve "Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON)" ortak yapımı olan, yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır.[kaynak belirtilmeli] Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri almıştır[2]. Türkiye deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir gsm reklamında oynamasıyla başlamış.Daha sonra 3. sezonunda olan Yer Gök Aşk adlı diziye diğer başrollerin diziden ayrılması üzerine başrol olarak geçmiştir. Aynı yıl G.D.O. KaraKedi adlı ilk sinema filminde yer almıştır.

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk'un yeni dizisi hangisi? - Resim : 3

Filmografi
Hollanda Hollanda 2004 Dat zit wel snor Hayal Başrol oyuncusu,[kaynak belirtilmeli] Sinema filmi
Türkiye Türkiye 2012 G.D.O. KaraKedi Elmas Yardımcı Oyuncu, Sinema filmi
Türkiye Türkiye 2012-2013 Yer Gök Aşk Sevda Başrol Oyuncusu, Kanal: FOX TV , Televizyon dizisi
Türkiye Türkiye 2014 Kurt Seyit ve Şura Ayşe Başrol Oyuncusu, Kanal: Star TV , Televizyon dizisi
Türkiye Türkiye 2014 Her Sevda Bir Veda Azade Başrol Oyuncusu, Kanal: Show TV , Televizyon dizisi
Türkiye Türkiye 2014-2015 Ulan İstanbul Zeynep Konuk Oyuncu, Televizyon dizisi , Kanal D
Türkiye Türkiye 2015-2017 Kara Sevda Asu Kozcuoğlu Televizyon dizisi , Star TV

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk'un yeni dizisi hangisi? - Resim : 4

Ödülleri
Pantene Altın Kelebek Ödülleri]], 2016, Yıldızı Parlayanlar Kara Sevda (dizi)
Ayaklı Gazete Ödülleri, 2017, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Kara Sevda (dizi), Asu Kozcuoğlu

Ödüller ve başarılar
Miss Turkey ve Miss Turkey Universe Unvanları Sahibi & Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması Birincisi
Miss Turkey 2011
Kâinat Güzellik Yarışması'nda Türkiye Temsilcisi (Miss Universe) 2011

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk'un yeni dizisi hangisi? ile ilgili etiketler melis aslı pamuk kimdir yeni dizisi hangisi yeni rolü ne hangi rolü oynayacak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.