Meleklerin Aşkı 9. Bölüm izle! Meleklerin Aşkı 10. bölüm fragmanı

Show TV'de yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisinin 9. bölümü ekranlara gelirken, yeni bölümde yaşananlar yine kahkaha dolu saatlere vesile oldu. Melek, Yağmur’un aşkına ikna olmaya ve onunla bir ilişki kurmaya ilk defa bu kadar yakındır. Deniz, en başından beri kara kedi rolünü üstlendiği aşk hikayesini terk etmiş, sahneyi Melek ve Yağmur’a bırakmıştır. Artık iki aşığın bir araya gelmesinde hiçbir engel yoktur. Meleklerin Aşkı 9. Bölüm izle! Meleklerin Aşkı 10. bölüm fragmanı haberimizde...

Yağmur ve Melek'in bir türlü söze dökülemeyen aşklarının yine türlü sebeplerle sınanacağı Meleklerin Aşkı 9. bölüm, Show TV'de yayınlandı. Yağmur, Melek’ten emin olmaya çalıştığı sırada Melek de Yağmur’u teste tabi tutmuştur. Bu durum, birbirlerinin tavırlarını yanlış yorumlarına sebep olur. Melek, Yağmur’un kendisinden uzaklaştığını; Yağmur’sa Melek’in kendisini istemediğini zanneder. Bu yanlış anlama silsilesine tabi ki rukiye el koymak ister. Ama onun da boyunu aşan dertleri vardır. Zira, yakın geçmişini silmiş bir eski kayın valideyle uğraşmaktadır. Meleklerin Aşkı 9. Bölüm izle! Meleklerin Aşkı 10. bölüm fragmanı ve dizideki yeni gelişmeleri dizi takipçileri için bu haberde bir araya getirdik.

 Meleklerin Aşkı 9. Bölüm izle! Meleklerin Aşkı 10. bölüm fragmanı

MELEKLERİN AŞKI 9. BÖLÜM KONUSU
Melek, Yağmur’un aşkına ikna olmaya ve onunla bir ilişki kurmaya ilk defa bu kadar yakındır.

Deniz, en başından beri kara kedi rolünü üstlendiği aşk hikayesini terk etmiş, sahneyi Melek ve Yağmur’a bırakmıştır. Artık iki aşığın bir araya gelmesinde hiçbir engel yoktur. Yani kendileri dahil herkes öyle sanmaktadır. Ama hem birbirlerinin niyetlerini yanlış okumaları, hem de inatlarından dolayı bir türlü yakınlaşmayı başaramazlar. Yağmur, Melek’ten emin olmaya çalıştığı sırada Melek de Yağmur’u teste tabi tutmuştur. Bu durum, birbirlerinin tavırlarını yanlış yorumlarına sebep olur. Melek, Yağmur’un kendisinden uzaklaştığını; Yağmur’sa Melek’in kendisini istemediğini zanneder. Bu yanlış anlama silsilesine tabi ki rukiye el koymak ister. Ama onun da boyunu aşan dertleri vardır. Zira, yakın geçmişini silmiş bir eski kayın valideyle uğraşmaktadır. Yakın geçmiş silinince Rukiye’nin de medeni hali “bekar”dan “evli”ye evrilmiş, yıllar önce istifa ettiği gelinliğe, dönmek zorunda kalmıştır.

Bu sırada Çekilmez’ler, Melike’nin moralini yerine getirmek için tatile çıkmışlardır. Melike’nin; moral, motivasyon ve sükunet depolayacağını sandığı tatil; Necmettin’in reislik kompleksi ve kahramanlık düşkünlüğü yüzünden cehenneme dönmek üzeredir. Çekilmez’ler açlık, sefalet ve kaybolmanın eşiğindedir.

Meleklerin Aşkı 9. Bölüm izle! Meleklerin Aşkı 10. bölüm fragmanı - Resim : 2

Çekilmez’lerin yokluğunda Melek ve Yağmur evin içinde rahatça köşe kapmaca oynayabilmektedir. Melek, bu oyundan fazlaca sıkılmaya, Yağmur’un kendisini gerçekten sevmediğine emin olduğu sırada müdahale, Rukiye’den gelir. Melek’i, Yağmur’a bir şans vermesi için ikna eder. Melek, Yağmur’un aşkına ikna olmaya ve onunla bir ilişki kurmaya ilk defa bu kadar yakındır. Yağmur, kapıdan girecek ve Melek’in elinden tutacaktır. Ama Yağmur, ne o kapıdan girer, ne de Melek’in elinden tutar. Melek, kapının eşiğinde bir başına ve elleri bomboş bir şekilde kalmıştır. Yağmur, onu daha yolun başında yapayalnız bırakmıştır.

MELEKLERİN AŞKI 9. BÖLÜM İZLE!

Meleklerin Aşkı 10. bölüm fragmanı izle

Meleklerin Aşkı 9. Bölüm izle! Meleklerin Aşkı 10. bölüm fragmanı - Resim : 3

8. BÖLÜMÜN KONUSU
Deniz, Melek’le Yağmur’u karşısına alıp aralarından çekildiğini söylüyor.

Yağmur’la Melek’in kendilerini baş kahramanı olarak buldukları masal, mutlu sonla bitecekken Necmettin yüzünden yarım kalmıştır. Ama bu temsil; Melek’le Yağmur’un aralarındaki görünmeyen buzların bir nebze de olsa erimesine yardımcı olmuştur. Melek, hala eve dönmemiştir. Ama türlü bahanelerle evin yolunu tutmakta, Yağmur’u görmenin yollarını aramaktadır. Rukiye de bu durumun farkındadır. İki genç birbirlerine aşıklardır fakat tek engel Deniz’dir. Rukiye ilk defa bu kez Deniz’i aradan çıkarmak için bu kadar kararlıdır. Bir çok aşamadan oluşan planını devreye sokar.

Meleklerin Aşkı 9. Bölüm izle! Meleklerin Aşkı 10. bölüm fragmanı - Resim : 4

Rukiye önce Deniz’le Melek’in arasını açmaya, Deniz’i doldurmaya çalışır. Ama Deniz, Melek’i o kadar sevmektedir ki asla Melek’in aleyhine bir şey düşünmez. Rukiye, bu ilişkiyi içten çökertemeyeceğini anlayınca dış faktörleri devreye sokar. Deniz’in annesini, kendi evlerine çağırır. Ona, Yağmur’u gösterecek, kızının ne kadar yanlış bir yolda olduğunu anlatacaktır. Fakat bu da tutmaz. Kadın, Yağmur’a bayılmıştır. Bu durumda geriye yalnızca tek bir seçenek kalmıştır. Rukiye, son kozunu devreye sokar.

Meleklerin Aşkı 9. Bölüm izle! Meleklerin Aşkı 10. bölüm fragmanı - Resim : 5

Gençler, kimsesiz çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşatmış, soluğu evde almışlardır. Rukiye ise tabi ki bu sırada yapmıştır yapacağını. Deniz, Melek’le Yağmur’u karşısına alıp aralarından çekildiğini söyler. İki aşık, aralarındaki sis perdesi ortadan kalkınca birbirlerini görmeye başlayacaklar mıdır?

Meleklerin Aşkı 9. Bölüm izle! Meleklerin Aşkı 10. bölüm fragmanı - Resim : 6

MELEKLERİN AŞKI
Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, genel koordinatörlüğünü Akın Topuz’un yaptığı, yönetmen ve senarist koltuğuna başarılı projelerin mimarı Ersoy Güler’in oturduğu “Meleklerin Aşkı”nın oyuncu kadrosu belli oldu. Zekeriyaköy’de çekimleri başlayan Meleklerin Aşkı dizisinin oyuncu kadrosunda Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen ve daha birçok başarılı isim yer alıyor.

Meleklerin Aşkı 9. Bölüm izle! Meleklerin Aşkı 10. bölüm fragmanı - Resim : 7
GÜLPER ÖZDEMİR (MELEK SAYMAZ)
En az annesi Rukiye kadar inatçı ve dediğim dedik bir kızdır Melek. Hayattaki en büyük amacı ise öğrenmektir. Henüz yüksek lisans yapmakta olan Melek’in üniversiteyle olan ilişiğini bir ömür kesmeye niyeti yoktur. Aynı zamanda, varlığından haberdar olduğu her türlü haksızlığa karşı baş kaldırmaya yeminli bir aktivisttir. Herkesin dört gözle beklediği aşka karşı, kapısını değil çalmak yumruklasa bile fark edemeyecek kadar kördür.

GÜLPER ÖZDEMİR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Gülper Özdemir, 1990 yılında Frankfurt'ta doğdu. Orta ve lise eğitimini Almanya’da tamamladıktan sonra; Almanya’da başladığı ‘’RheinMain University of Applied Sciences/International Business School’’ eğitimini Amerika’da ‘’Truman State University’’de tamamladı. Oyunculuk eğitimine lise yıllarında Almanya'da başladı. Hem Alman hem Türk Tiyatroları’nda sahne aldı. Daha sonra “New York The Living Theatre” 'a oyuncu olarak katıldı ve Judith Malina'nın ''No Place To Hide'' oyununu sahnelendirdi. Paris'te oyunculuk eğitimine devam eden Gülper Özdemir' 4 yabancı dil konuşuyor. Televizyon ekranlarındaki ilk dizi projesi ''Med Cezir'' oldu. Daha sonra ''Bana Sevmeyi Anlat'' projesinde “Simge” ve ''Kara Yazı'' dizisinde ‘’Derya’’ karakteriyle yer aldı. “Tutsak'' dizisindeki ‘’Elif’’ karakteri ile başrol kariyeri başladı.

Dizileri:
2014 - Med Cezir
2015 - Bana Sevmeyi Anlat
2017 - Kara Yazı
2017 - Tutsak

Oyunları:
- The Living Theatre / No Place To Hide By: Judith Malina / New York
- Tiyatro Frankfurt / Dünyanin ortasinda bir yer By: Özen Yula / Frankfurt
- Rudolf-Koch-Schule / Bonnie and Clyde / Frankfurt

Meleklerin Aşkı 9. Bölüm izle! Meleklerin Aşkı 10. bölüm fragmanı - Resim : 8

BERKAY HARDAL (YAĞMUR DURU)
Merhametin, minnetin ve vicdanın olgunlaştığı bir yerde, onlarca yaşlı meleğin şefkatli kucağında büyümüştür Yağmur. Çünkü daha bebekken annesi tarafından bir huzurevinin kapısına bırakılmış ve oradaki yaşlı melekler tarafından büyütülmüştür. Bu yüzden olsa gerek yaşlıların tecrübesini genç zihnine sığdırabilmiş bir delikanlıdır. Kuşkusuz ki onun aşkı da yaşamı gibi diğer insanlardan çok başka başlayacak ve hınzır mücadelelerle sınanacaktır.

BERKAY HARDAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
2 Mart 1996'da doğan Berkay Hardal eğitimini Trakya Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

Meleklerin Aşkı 9. Bölüm izle! Meleklerin Aşkı 10. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Show TV meleklerin aşkı 9 bölüm izle 10 bölüm fragmanı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.