Meleklerin Aşkı 8. bölüm fragmanı!

Yağmur yine, Melek’in elini bırakmamıştır ama bu kez bırakan Melek’tir. Meleklerin Aşkı 8. bölüm fragmanı! Meleklerin Aşkı 7. bölüm izle! Bu hafta neler olacak? Yeni görüntüler ve dizideki gelişmelerle ilgili bilgileri haberimizde bir araya getirdik.

Show TV'nin sevilen dizisi Meleklerin Aşkı'nın 7. bölümü yayınlandı. Melek bir kararın kıyısındadır. Yağmur’u susturmasına susturmuştur ama kalbinin sesini susturamamıştır. Bu yüzden bir süre herkesten uzaklaşmaya karar verir. Bu gidişin bir kaçış olduğunun ve Melek’in bu aşktan kaçamayacağının farkındadır. Bu yüzden beklemeyi tercih eder. Meleklerin Aşkı 8. bölüm fragmanı! Meleklerin Aşkı 7. bölüm izle! Bu hafta neler olacak? O görüntüleri ve bilgileri haberimizde bir araya getirdik.

Meleklerin Aşkı 8. bölüm fragmanı!

MELEKLERİN AŞKI 7. BÖLÜM KONUSU
Yağmur yine, Melek’in elini bırakmamıştır ama bu kez bırakan Melek’tir.

Meleklerin Aşkı 8. bölüm fragmanı! - Resim : 2

Yağmur, bir kez daha Melek’in hayatını kurtarmış, onu uçurumun kenarından çekip almıştır. Melek, bir kez daha ona hayatını borçludur. Yağmur yine, Melek’in elini bırakmamıştır ama bu kez bırakan Melek’tir. Çünkü Yağmur tüm cesaretini toplayıp ilan-ı aşk edecekken onu susturmuş ve Yağmur’un elini havada bırakmıştır. Yağmur, bunu kabullenemez.

Meleklerin Aşkı 8. bölüm fragmanı! - Resim : 3

Melek, onu susturmuştur çünkü onu sevmemektedir, böyle düşünür. Bu yüzden Çekilmezler’in evinde daha fazla kalmasının anlamı yoktur. Melek’i sürekli görmeye devam ederek acısı daha da katlanacak, hem de Melek’i rahatsız edecektir. O yüzden herşeyin başladığı yere, huzurevine dönmeye karar verir.

Meleklerin Aşkı 8. bölüm fragmanı! - Resim : 4

Melek de bir kararın kıyısındadır. Yağmur’u susturmasına susturmuştur ama kalbinin sesini susturamamıştır. Bu yüzden bir süre herkesten uzaklaşmaya karar verir. Bu gidişin bir kaçış olduğunun ve Melek’in bu aşktan kaçamayacağının farkındadır. Bu yüzden beklemeyi tercih eder.

MELEKLERİN AŞKI 7. BÖLÜM İZLE!

Meleklerin Aşkı 8. bölüm fragmanı! - Resim : 5

MELEKLERİN AŞKI
Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, genel koordinatörlüğünü Akın Topuz’un yaptığı, yönetmen ve senarist koltuğuna başarılı projelerin mimarı Ersoy Güler’in oturduğu “Meleklerin Aşkı”nın oyuncu kadrosu belli oldu. Zekeriyaköy’de çekimleri başlayan Meleklerin Aşkı dizisinin oyuncu kadrosunda Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen ve daha birçok başarılı isim yer alıyor.

Meleklerin Aşkı 8. bölüm fragmanı! - Resim : 6


GÜLPER ÖZDEMİR (MELEK SAYMAZ)
En az annesi Rukiye kadar inatçı ve dediğim dedik bir kızdır Melek. Hayattaki en büyük amacı ise öğrenmektir. Henüz yüksek lisans yapmakta olan Melek’in üniversiteyle olan ilişiğini bir ömür kesmeye niyeti yoktur. Aynı zamanda, varlığından haberdar olduğu her türlü haksızlığa karşı baş kaldırmaya yeminli bir aktivisttir. Herkesin dört gözle beklediği aşka karşı, kapısını değil çalmak yumruklasa bile fark edemeyecek kadar kördür.

GÜLPER ÖZDEMİR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Gülper Özdemir, 1990 yılında Frankfurt'ta doğdu. Orta ve lise eğitimini Almanya’da tamamladıktan sonra; Almanya’da başladığı ‘’RheinMain University of Applied Sciences/International Business School’’ eğitimini Amerika’da ‘’Truman State University’’de tamamladı. Oyunculuk eğitimine lise yıllarında Almanya'da başladı. Hem Alman hem Türk Tiyatroları’nda sahne aldı. Daha sonra “New York The Living Theatre” 'a oyuncu olarak katıldı ve Judith Malina'nın ''No Place To Hide'' oyununu sahnelendirdi. Paris'te oyunculuk eğitimine devam eden Gülper Özdemir' 4 yabancı dil konuşuyor. Televizyon ekranlarındaki ilk dizi projesi ''Med Cezir'' oldu. Daha sonra ''Bana Sevmeyi Anlat'' projesinde “Simge” ve ''Kara Yazı'' dizisinde ‘’Derya’’ karakteriyle yer aldı. “Tutsak'' dizisindeki ‘’Elif’’ karakteri ile başrol kariyeri başladı.

Dizileri:
2014 - Med Cezir
2015 - Bana Sevmeyi Anlat
2017 - Kara Yazı
2017 - Tutsak

Oyunları:
- The Living Theatre / No Place To Hide By: Judith Malina / New York
- Tiyatro Frankfurt / Dünyanin ortasinda bir yer By: Özen Yula / Frankfurt
- Rudolf-Koch-Schule / Bonnie and Clyde / Frankfurt

Meleklerin Aşkı 8. bölüm fragmanı! - Resim : 7

BERKAY HARDAL (YAĞMUR DURU)
Merhametin, minnetin ve vicdanın olgunlaştığı bir yerde, onlarca yaşlı meleğin şefkatli kucağında büyümüştür Yağmur. Çünkü daha bebekken annesi tarafından bir huzurevinin kapısına bırakılmış ve oradaki yaşlı melekler tarafından büyütülmüştür. Bu yüzden olsa gerek yaşlıların tecrübesini genç zihnine sığdırabilmiş bir delikanlıdır. Kuşkusuz ki onun aşkı da yaşamı gibi diğer insanlardan çok başka başlayacak ve hınzır mücadelelerle sınanacaktır.

BERKAY HARDAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
2 Mart 1996'da doğan Berkay Hardal eğitimini Trakya Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

 

Meleklerin Aşkı 8. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Show TV meleklerin aşkı 8. bölüm fragmanı 7. bölüm izle bu hafta neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.